Survivor All Star:H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 12:16 Survivor All Star:H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Ο αγώνας επάθλου και η πρώτη αποχώρηση - Ποιοι παίκτες «εισβάλλουν» στον Άγιο Δομίνικο;

Το Survivor All Star ξεκίνησε με ανατροπές και δύσκολες στιγμές για τους παίκτες. Η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου δημιουργεί νέα δεδομένα στο παιχνίδι και επηρεάζει ιδιαίτερα κάποιους από τους συμμετέχοντες.

Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας «λυγίζει» on camera και δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αγαπημένη του αποχώρησε. «Ήθελα να φύγω κι εγώ μαζί σου χθες, γνωρίζεις όμως ότι είμαι εδώ για να παλέψω», ακούγεται να λέει ο φαρμακοποιός ξεσπώντας σε κλάματα.

Σε άσχημη κατάσταση είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν περίμενε ότι θα ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του.

Το ενδιαφέρον, πάντως, σήμερα, τραβά ο αγώνας επάθλου. Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στο στίβο μάχης και προσπαθούν να διεκδικήσουν τη νίκη, που όχι μόνο θα τους «ανεβάσει» το ηθικό και την ψυχολογία αλλά θα τους «χορτάσει».

Σύμφωνα με τα spoilers, οι Διάσημοι αποδεικνύονται και πάλι πιο δυνατοί κερδίζοντας το αγώνισμα και μετρώντας τρεις στις τέσσερις νίκες της εβδομάδας.

 

 

Το συμβούλιο του νησιού και η αποχώρηση

Μετά τα παραπάνω, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί από το «Survivor All Star». Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι και ένας θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Οι νέοι παίκτες που ετοιμάζονται να βρεθούν στο παιχνίδι

Χριστίνα Κεφαλά, Γιώργος Κόρομι, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλ Μαυρίδη, Κρις Σταμούλης, είναι από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της παραγωγής για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.[

Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι τα μέσα του ριάλιτι, θα δούμε αρκετούς πρώην Survivors να μπαίνουν στον all star κύκλο. Σκοπός του Ιλιτζαλί είναι οι ισορροπίες να ταράζονται συνεχώς και φυσικά να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση