Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 14:25 Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία

Σήμερα, οι «Μαχητές» μαζί με τους «Διασήμους» θα ριχθούν στη μάχη της ασυλίας - Ποιος θα είναι νικητής;

Μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα ωστόσο οι «Μπλε» έκαναν την ανατροπή χθες και κέρδισαν την ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού.

Έτσι, σήμερα, οι δύο ομάδες μπαίνουν φορτσάτες στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πολύτιμη ασυλία.

Σύμφωνα, με τα τελευταία spoiler, οι «Διάσημοι» ηττώνται από τους «Μαχητές», οι οποίοι επιτέλους γυρίζουν ήρεμοι στην καλύβα τους. Οι διάσημοι από την άλλοι οδηγούνται για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο για την ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι στην χθεσινή καταμέτρηση των ψήφων υπήρχαν πολλά από τα ονόματα των παικτών. Πράγμα που έδειξε πως η ομάδα δεν έχει μια κατασταλαγμένη άποψη για την απόδοση όλων των μελών της. Τελικά όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν και πάλι υποψήφιος για να αποχωρήσει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ποιος θα βγει απόψε στον «τάκο» μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο;

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση