The Chase: Αν και μόνος στον τελικό, "τσάκισε" το Γεράκι και έφυγε με τετραψήφιο ποσό - "Μεγάλος παίκτης ρε"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 21:04 The Chase: Αν και μόνος στον τελικό, "τσάκισε" το Γεράκι και έφυγε με τετραψήφιο ποσό - "Μεγάλος παίκτης ρε"

Μία απίστευτη καταδίωξη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του "The Chase", καθώς ο παίκτης που βρέθηκε στον τελικό αποδείχθηκε πολύ δυνατός αντίπαλος για το "Γεράκι".

Το "The Chase" επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του MEGA με ένα νέο επεισόδιο και οι παίκτες επιστράτευσαν τις γνώσεις τους για να αντιμετωπίσουν έναν από τους Chasers, που στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/1) ήταν το "Γεράκι".

Από τους τέσσερις παίκτες που έπαιξαν σήμερα, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χάρο, ο οποίος πάλεψε απέναντι στο "Γεράκι", με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη, αφού ο παίκτης γύριζε συνεχώς τον Chaser μία θέση πίσω.

Ο Μιχάλης, με εφόδιο τις γνώσεις του και επιστρατεύοντας την ψυχραιμία του, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει 3.600 ευρώ, επικρατώντας κατά κράτος απέναντι στο "Γεράκι".

Οι τηλεθεατές δεν ξέχασαν να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους μέσω του Twitter.

Παρακάτω, κάποιες από τις αντιδράσεις:

 

 

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση