Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 13:37 Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

«Κλείδωσε» η ομάδα που χάνει στο αγώνισμα ασυλίας και η παίκτρια που στέλνουν στον «τάκο».

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε με τους Διάσημους να γνωρίζουν την ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας μετά από πολύ καιρό. Όπως φαίνεται η είσοδος των νέων παικτών άλλαξε ψυχολογίες και καταστάσεις στις δύο ομάδες με τους Κόκκινους να αντιμετωπίζουν μεταξύ τους θέματα και τους Μπλε να ενδυναμώνονται.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής 19/02 είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους κόκκινους ενώ ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης στους Μπλε.

Οι Μπλε κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και πήγαν στο Συμβούλιο για να παρακολουθήσουν τους Διασήμους να ψηφίζουν τον παίκτη προς αποχώρηση. Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε... ως συνήθως στον «τάκο» με τους συμπαίκτες του να έχουν κάνει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους.

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αυτή τη φορά χάνουν ξανά και οδηγούνται σε αναγκαστική ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά. Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση