Survivor All Star - Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:39 Survivor All Star - Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί σήμερα

Μάχη για το έπαθλο φαγητού ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγο πριν την ανακοίνωση μίας ακόμα αποχώρησης από τον Άγιο Δομίνικο.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται οι κόκκινοι στο Survivor All Star αυτή την εβδομάδα, καθώς έχουν επιτύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες έναντι των μπλε. Μετά το 3-0 στις ασυλίες, που έβγαλε στον «τάκο» τέσσερις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών, οι Διάσημοι επικράτησαν – με περισσότερο ανταγωνισμό από τις προηγούμενες φορές – και στο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Έτσι, έφτασαν το ρεκόρ τους στο 4-0 ενώ παράλληλα κατάφεραν να δουν και μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενόψει του Πάσχα. Η συγκίνηση των περισσότερων παικτών ήταν μεγάλη, αν και αυτό δεν φαίνεται να τους… πτοεί στο αγωνιστικό σκέλος.

Στο σημερινό (6/4) επεισόδιο οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το έπαθλο φαγητού. Η μάχη θα είναι αμφίρροπη, όμως, και πάλι οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα πάρουν τη νίκη και θα ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 5-0 απέναντι στους μπλε.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στρέφεται στο ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που θα κάνει… Πάσχα στην Ελλάδα, καθώς το κοινό επέλεξε να μην την κρατήσει στο παιχνίδι.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση