Survivor Spoiler: Καταποντίζονται και χάνουν την ασυλία - Ανατροπή με δύο νέους υποψήφιους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 16:30 Survivor Spoiler: Καταποντίζονται και χάνουν την ασυλία - Ανατροπή με δύο νέους υποψήφιους

Την τρίτη ασυλία της εβδομάδας διεκδικούν απόψε οι ομάδες του Survivor All Star. Ποια ομάδα θα την κερδίσει. Ποιοι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους ηττημένους.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (13/06) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι εντάσεις "καλά κρατούν".

Στο σημερινό επεισόδιο, το περίεργο κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζεται και σήμερα, με τους δύο παίκτες να ρίχνουν τα "καρφιά" τους στις προσωπικές τους συνεντεύξεις.

"Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια και αντί να γελάσουν όλοι, μας κάνει χάλια, δεν είναι χιούμορ, είναι κακία" λέει η Μαριαλένα, με τον Σάκη Κατσούλη να κατηγορεί τον Βασάλο πως προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της.

"Εγώ λέω την αλήθεια. Κάποιους τους ενοχλεί. Ωρύεται! Τι έγινε; Έχει πέσει το σύμπαν; Να μου φτιάξουν μία ωραία λίστα με το τι πρέπει να λέω και τι δεν πρέπει να λέω", δηλώνει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα "λυγίζει": "Δυο βδομάδες τώρα που τον έχω ψηφίσει, έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Μου κάνει κακό. Κάπου ώπα. Δεν ξέρει τι έχω περάσει εγώ, δεν ξέρει τίποτα".

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες καλούνται να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευση και τα νεύρα τους, και να επικεντρωθούν στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, που αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν ξανά την ασυλία, παρά το γεγονός ότι είναι λιγότεροι αριθμητικά.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας.

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ηττημένοι Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη για να ψηφίσουν "τον πιο αδύναμο κρίκο".

Η ψηφοφορία θα αναδείξει δύο υποψήφιους, που θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι είναι ήδη η Μελίνα Μεταξά από τους Κόκκινους και ο Νίκος Μπάρτζης από τους Μπλε, έτσι συνολικά θα έχουμε τέσσερις αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (13/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση