Αποκαλυπτήρια για το «Avatar: The Last Airbender»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 16:29 Αποκαλυπτήρια για το «Avatar: The Last Airbender»

Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Πριν από πολύ καιρό, το Nickelodeon μετέδωσε μια επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Avatar: The Last Airbender». Στη συνέχεια, όλα άλλαξαν όταν το Netflix άρχισε να εργάζεται σε μια προσαρμογή live-action.

Το Netflix παρουσίασε το πρώτο teaser για την εκδοχή του «Avatar: The Last Airbender», το οποίο επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2024.

Το «Avatar: The Last Airbender» διαδραματίζεται σε έναν κόσμο χωρισμένο σε έθνη που αντιστοιχούν στα τέσσερα στοιχεία.

Οι «Benders» από κάθε έθνος έχουν την ικανότητα να χειρίζονται ένα από τα στοιχεία μέσω πολεμικών τεχνών, αν και το Avatar είναι σε θέση να ελέγχει και τα τέσσερα στοιχεία.

Το Avatar -ένα παιδί που ονομάζεται Aang- έχει σκοπό να φέρει ισορροπία στον κόσμο και εργάζεται με τους φίλους του για να νικήσει τον καταστροφικό πόλεμο που διεξάγεται από τον Λόρδο της Φωτιάς Οζάι και το Έθνος της Φωτιάς.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση