«Squid game: The challenge»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του reality

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 14:25 «Squid game: The challenge»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του reality

456 παίκτες θα μάχονται για το έπαθλο των 4,56 εκατ. δολαρίων, αλλά το θέμα είναι αν στο show θα παρακολουθήσουμε τις βαρβαρότητες που σημάδεψαν τη σειρά.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του ριάλιτι «Squid game: The challenge» που θα προβληθεί στο Netflix.

Το ριάλιτι «Squid game» θα αποτελείται από 10 επεισόδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Νοεμβρίου, όπως αποκαλύφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τους παίκτες να διεκδικούν τα έπαθλα, να ανεβαίνουν τις σκάλες και να τρέχουν προς τη Young-hee, την κούκλα με αίσθηση κίνησης από το «Red Light, Green Light».

Θα βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας «Το παιχνίδι του καλαμαριού». Θα περιλαμβάνει 456 παίκτες της πραγματικής ζωής, που θα μάχονται για το κορυφαίο έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα από μια σειρά από προκλήσεις, εμπνευσμένες από το αρχικό σόου, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένες νέες προσθήκες.

Υπήρξαν αναφορές που ήθελαν το ριάλιτι του «Squid game» να είναι σχεδόν το ίδιο βάρβαρο με αυτό που παρουσιαζόταν στη σειρά μυθοπλασίας. Οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας των συμμετεχόντων θα τεθούν σε δοκιμασία. «Το στοίχημα είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να πας σπίτι με άδεια χέρια», αναφέρεται για τη σειρά του «Squid game».

Με πληροφορίες από Vogue

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση