Σασμός – Spoiler: Στα μαχαίρια η Αργυρώ και η Βασιλική – «Ο γιος σου πήγαινε γυρεύοντας για να σκοτώσει»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 12:32 Σασμός – Spoiler: Στα μαχαίρια η Αργυρώ και η Βασιλική – «Ο γιος σου πήγαινε γυρεύοντας για να σκοτώσει»

Σκηνές που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, οι τηλεθεατές του “Σασμού” στα επόμενα επεισόδια. Η Αργυρώ έμαθε πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός και από τότε η στάση της άλλαξε εντελώς απέναντι στους Σταματάκηδες. Την στάση αυτή φαίνεται ότι θα συνεχίσει να την διατηρεί, με αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με την Βασιλική.

Σύμφωνα με το με το TiVi Σίριαλ η Αργυρώ θα επιτεθεί λεκτικά στη Βασιλική και μάλιστα θα την απειλήσει ότι θα καταδώσει η ίδια τον Μαθιό.

«Δεν το εννοείς αυτό! Πώς μπορείς να το κάνεις τώρα;», της λέει η Βασιλική εννοώντας την εγκυμοσύνη της.

«Να συγχωρήσω το έγκλημά του; Δεν αλλάζει το γεγονός ότι αφαίρεσε μια ζωή. Θέλω να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου αλλά…», της απαντάει η Αργυρώ.

«Δεν θα είμαι καλά χωρίς τον Μαθιό. Δεν θα αντέξω αυτούς τους μήνες μέχρι να γεννήσω χωρίς αυτόν. Σε παρακαλώ, τίποτα άλλο δεν σου ζητάω», την εκλιπαρεί η Βασιλική.

Η συζήτηση θα διακοπεί αλλά η Αργυρώ δεν αλλάζει γνώμη. Μάταια θα πέσουν πάνω της ο Αστέρης, ο Παύλος, ακόμα και ο Μαθιός που της ζητάει να μην τα βάζει με τη Βασιλική.

Θα γίνει έξαλλη με το θράσος του αλλά και με τα παρακάλια του θείου της να δικαιολογήσει τις προθέσεις του Μαθιού και αποφασίζει να βγάλει όλους τους Σταματάκηδες από τη ζωή της.

Η Βασιλική θα ξεσπάσει λέγοντάς της: «Εμείς στηρίζαμε η μία την άλλη και τώρα με αντιμετωπίζεις ως τη γυναίκα του φονιά. Ξέρεις ότι ο Λάζαρος σκότωσε τον γιο μας και έχεις το θράσος και μιλάς; Λες τους Σταματάκηδες φονιάδες λες και οι δικοί σου δεν πήραν τόσες ζωές. Και ο πατέρας του Αστέρη από χέρι Βρουλάκη έφυγε αλλά δεν σου είπα ποτέ λέξη για να μην σε πικράνω. Είσαι άδικη κι αχάριστη. Αν εσύ δεν θέλεις να με ξέρεις μία εγώ δεν θέλω 10!».

«Ο γιος σου πήγαινε γυρεύοντας για να σκοτώσει. Μην το ξεχνάς. Κι αν δεν είχε σκοτωθεί τώρα θα ήταν ο Παύλος στον κατάλογο. Άδικος ο χαμός του αλλά πήγαινε γυρεύοντας», λέει στη χαροκαμένη Βασιλική που αφού της ρίξει ένα σκοτεινό βλέμμα, φεύγει.

Οι δύο γυναίκες γίνονται εχθροί γεγονός που θα προσέξει και η Καλλιόπη και θα ζητήσει από τους γιους της να τους τα ξαναβρούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση