Survivor - Spoiler (25/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 20:21 Survivor - Spoiler (25/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Εντάσεις και στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor. Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονται στον στόχο.

Και οι δύο πλευρές θέλουν πολύ την νίκη, αλλά μόνο μία ομάδα θα τα καταφέρει. Το ερώτημα είναι εάν οι κόκκινοι θα κερδίσουν ξανά ή εάν οι μπλε θα πάρουν “εκδίκηση” και θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους.

Σημειώνεται ότι η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας στο Survivor είναι αυτή της Ευγενίας Μπόρλα μετά τη χθεσινή ήττα της Μπλε ομάδας, έπειτα από τη σαρωτική νίκη της Κόκκινης.

Τα ματσαρίσματα στον αποψινό στίβο μάχης πηγαίνουν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δεν σταματούν. Οι δύο ομάδες αφήνουν στην άκρη τις εσωτερικές εντάσεις τους για να φέρουν τη νίκη… Μέχρι βέβαια να φτάσει το Συμβούλιο του νησιού όπου οι εντάσεις επανέρχονται.  Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι αυτή που διαμορφώνει τις εξελίξεις…

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει;

Σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί, τη δεύτερη ασυλία στο Survivor κερδίζει τελικά απόψε (25/3) η μπλε ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση