Blonde: Διαθέσιμη στο Netflix η πολυαναμενόμενη ταινία για την Μέριλιν Μονρόε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:45 Blonde: Διαθέσιμη στο Netflix η πολυαναμενόμενη ταινία για την Μέριλιν Μονρόε

Στη δραματική ταινία, η Μονρόε γίνεται μέρος ενός ερωτικού τριγώνου με τον Τσάπλιν και τον Ρόμπινσον.

Είναι γεγονός. Είναι διαθέσιμη πλέον στο Netflix η πολυαναμενόμενη ταινία Blonde.

Η Άνα ντε Άρμας μεταμορφώνεται στο είδωλο του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, στη μεταφορά του βιβλίου της Τζόις Κάρολ Όουτς από τον Άντριου Ντόμινικ.

Στο τολμηρό μυθοπλαστικό πορτρέτο θα παρακολουθήσουμε τη θυελλώδη ζωή της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, αλλά και το τίμημα που πλήρωσε για τη φήμη.

Η μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας είναι εντυπωσιακή.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Blonde δεν είναι σε καμία περίπτωση βιογραφική ταινία. Αντίθετα, είναι μια φανταστική αφήγηση για ένα από τα πιο διάσημα σεξουαλικά σύμβολα και είδωλα της ποπ κουλτούρας στον κόσμο. Ωστόσο, συνδυάζει γεγονότα και μυθοπλασία. Ενώ ορισμένα σημεία από την ταινία είναι καθαρά μυθοπλασία, άλλα μέρη εμπνέονται από πραγματικά γεγονότα, ανθρώπους και φήμες.

Είχε η Μονρόε όντως ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Cass Chaplin Jr. και τον Eddy G. Robinson Jr., ή αυτό ήταν φτιαγμένο για την ταινία;

Όχι, η Μέριλιν δεν είχε τέτοια σχέση και σύμφωνα με το TIME , δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Μονρόε ήταν ποτέ σε σχέση με τους δύο ηθοποιούς. Αυτό που παρουσιάζεται στην ταινία είναι εξ ολοκλήρου σενάριο φαντασίας.

Δείτε το τρέιλερ

Στη δραματική ταινία, η Μονρόε γίνεται μέρος ενός ερωτικού τριγώνου με τον Τσάπλιν και τον Ρόμπινσον αφού τους συναντά σε ένα μάθημα υποκριτικής. Η σχέση τους σύντομα γίνεται το επίκεντρο και το πρακτορείο της ηθοποιού την προτρέπει να το τερματίσει. Αλλά η σχέση δεν τελειώνει μέχρι που η ξανθιά καλλονή μείνει έγκυος και να κάνει έκτρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση