Αντρέα Μποτσέλι: Διένυσε έφιππος 350 χλμ - Ένα ταξίδι ζωής που έγινε ντοκιμαντέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 15:06 Αντρέα Μποτσέλι: Διένυσε έφιππος 350 χλμ - Ένα ταξίδι ζωής που έγινε ντοκιμαντέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σημαντικότερες στιγμές του οδοιπορικού του διάσημου τενόρου, που έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα για συναυλία.

Ένα μοναδικό πνευματικό – μουσικό οδοιπορικό από τη Ρώμη στην Τοσκάνη, που ο ίδιος ακολούθησε έφιππος, μοιράζεται με το κοινό του ο Αντρέα Μποτσέλι μέσα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Journey: Α Music Special from Andrea Bocelli» που έκανε πρεμιέρα, πριν από λίγες ημέρες, στη Νέα Υόρκη. Η κάμερα καταγράφει τον διεθνούς φήμης Ιταλό, τυφλό τενόρο, ο οποίος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα, στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σε μια συναρπαστική διαδρομή – περιπέτεια η οποία πλαισιώνεται από υπέροχες μουσικές.

Το ταξίδι ξεκινά από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη και ο Μποτσέλι, έχοντας λάβει την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου, κατευθύνεται, ιππεύοντας, στη γενέτειρά του, το Λατζάτικο, της Τοσκάνης. Τον ακολουθούν, επίσης έφιπποι, η σύζυγός του Veronica, τα παιδιά τους Matteo και Virginia αλλά και μουσικοί και τραγουδιστές όπως οι Katherine Jenkins, Clara Barbier Serrano, 2Cellos, 40 Fingers κ.α.

Η 350 χλμ συνολικά διαδρομή τους είναι αυτή της Via Francigena στην Ιταλία, του δρόμου που ακολουθούσαν οι προσκυνητές εδώ και αιώνες, στα χνάρια των Αποστόλων και των πρώτων χριστιανών.

Στο δρόμο τους συναντούν φίλους, συζητούν μαζί τους ενώ στήνουν και αυτοσχέδιες μουσικές παραστάσεις που μαγεύουν όσους έχουν την τύχη να τις παρακολουθήσουν, έτσι αυθόρμητες όπως είναι, με φόντο κάποια από τα ομορφότερα φυσικά τοπία της Ιταλίας.

Κι όταν τελικά φθάνει στον προορισμό του, τον τόπο που γεννήθηκε νιώθει πλέον πλήρης καθώς έχει βιώσει μια αντίστροφη διαδρομή ζωής η οποία τον έχει φέρει πιο κοντά στον εαυτό του αλλά σε όλα όσα αγαπά.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση