Facebook νέας εποχής – Το metaverse και η εικονική πραγματικότητα – LIVE η παρουσίαση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 20:55 Facebook νέας εποχής – Το metaverse και η εικονική πραγματικότητα – LIVE η παρουσίαση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Μια νέα διαφορετική εταιρική ταυτότητα φιλοδοξεί να παρουσιάσει το Facebook με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ να ανοίγει τα χαρτιά του.

Στόχος του η εικονική πραγματικότητα. Η αποκάλυψη γίνεται στην ετήσια εκδήλωση Connect της εταιρίας Facebook και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο εν μέσω σωρείας δημοσιευμάτων για τη ριζική αλλαγή της πλατφόρμας.

Το Facebook σχεδιάζει να «φτιάξει» ξανά τον εαυτό του στο πλαίσιο του νέου μεγάλου στόχου του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, της δημιουργίας δηλαδή του “metaverse”, ενός νέου διαδικτυακού κόσμου όπου οι χρήστες θα συνυπάρχουν και θα επικοινωνούν σε εικονικούς χώρους.

Στο πλαίσιο μάλιστα της ανάπτυξης του metaverse, η facebook σχεδιάζει να δημιουργήσει 10.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στην επόμενη πενταετία.

Το Facebook είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να επενδύσει σε πρώτη φάση 50 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του «metaverse», ένα βήμα που ο επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ χαρακτήρισε σημαντικό για το μέλλον της εταιρείας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση