Instagram: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για συνδρομές σε...influencers

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 12:53 Instagram: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για συνδρομές σε...influencers

Ο διευθυντής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι αναφέρει ότι οι συνδρομές είναι "ένας από τους καλύτερους τρόπους" για τους influencers και τους creators να έχουν προβλέψιμο εισόδημα.

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ξεκινάει μια δοκιμαστική εφαρμογή συνδρομών στις ΗΠΑ, όπου οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν μια συνδρομή στους αγαπημένους τους creators και influencers για να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Το αποκλειστικό περιεχόμενο θα αφορά Lives και Stories τα οποία θα μπορούν να δουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή που απαιτείται για έναν influencer. Κάθε influencer θα ορίζει ο ίδιος την τιμή της συνδρομής που θα πληρώνουν οι followers του. Τα επίπεδα των τιμών θα κυμαίνονται από $0,99 έως και $99,99. Όσοι χρήστες πληρώσουν συνδρομή, θα αποκτήσουν ένα μωβ σήμα δίπλα από το όνομα τους που θα σηματοδοτεί την κατάσταση τους στον creator/influencer.

 

Ο επικεφαλής του προϊόντος Ashley Yuki ξεκαθάρισε ότι το Instagram δεν θα περικόψει τα έσοδα από τις συνδρομές των influencers «τουλάχιστον μέχρι το 2023».

O head του Instagram, Άνταμ Μοσέρι αναφέρει ότι οι συνδρομές είναι «ένας από τους καλύτερους τρόπους» για τους influencers και τους creators να έχουν προβλέψιμο εισόδημα.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση