Πληροφορίες για αποκάλυψη των iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 17:09 Πληροφορίες για αποκάλυψη των iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου

Γνωστός αναλυτής της αγοράς αναφέρει πως αναμένουμε τα νέα τηλέφωνα στις αρχές του άλλου μήνα.

Η αγορά μετράει αντίστροφα τόσο για την έκθεση IFA που διεξάγεται στις αρχές Σεπτεμβρίου, όσο και για την αποκάλυψη των νέων iPhone. Όπως φαίνεται λοιπόν, θα γνωρίσουμε τα iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν και η αμερικανική εταιρεία θα κάνει το σχετικό της event.

Η πληροφορία δεν είναι ακόμη επίσημη, αλλά προέρχεται από τον πάντα καλά ενημερωμένο Mark Gurman του Bloomberg. Ο ίδιος σημειώνει πως τα νέα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν μάλιστα στις 16 του ίδιου μήνα, ενώ σε όλα αυτά έρχεται να κολλήσει και η πληροφορία πως υπάλληλοι καταστημάτων της Apple έχουν ενημερωθεί για μια πολύ σημαντική κυκλοφορία σε εκείνη τη χρονική στιγμή.

Η Apple παρουσιάζει κάθε Σεπτέμβριο τα νέα της smartphones και η διάθεσή τους ξεκινάει μετά από λίγες ημέρες, τουλάχιστον σε όλες τις μεγάλες αγορές.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες μιλούν για 4 νέα iPhone 14, νέους Mac, νέα iPads και ένα νέο Apple Watch που θα αποκαλυφθούν στην εκδήλωση. Σε ό,τι αφορά τα τηλέφωνα, η αμερικανική εταιρεία εκτιμάται πως αφήνει πίσω της το mini μοντέλο και θα κινηθεί με δύο εκδόσεις στις 6.1 ίντσες (iPhone 14 και iPhone 14 Pro) και δύο εκδόσεις στις 6.7 ίντσες (iPhone 14 Max και iPhone 14 Pro Max).

Η μεγάλη διαφορά στα φετινά iPhone είναι πως για πρώτη φορά μετά το iPhone X ξεχνάμε το ενοχλητικό notch και θα δούμε όλους τους αισθητήρες και την selfie camera σε ειδικές οπές μέσα στην οθόνη.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και η πληροφορία πως οι απλές εκδόσεις θα έχουν τον περσινό επεξεργαστή και μόνο τα Pro μοντέλα θα «φορούν» το A16 chipset.

Πηγή εικόνας: GSMArena.com

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση