Τι είναι ο χρωματισμός παραθύρων αυτοκινήτου και πώς λειτουργεί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 12:30 Τι είναι ο χρωματισμός παραθύρων αυτοκινήτου και πώς λειτουργεί
Ο χρωματισμός παραθύρων παραπέμπει στον πιο συνηθισμένο τρόπο εφαρμογής μιας εύθραυστης μεμβράνης κάλυψης στο τζάμι ενός οχήματος για να το επισκιάσει. Οι λόγοι για τους οποίους τα άτομα αποφασίζουν να χρωματίσουν τα παράθυρα ενός οχήματος διαφέρουν.

Ένας τεράστιος αριθμός ατόμων επιλέγει τα χρώματα των παραθύρων στα οχήματά τους, για την ακρίβεια, για μερικούς ένα κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων είναι η πρωταρχική στάση μετά την αγορά ενός άλλου αυτοκινήτου. Υπάρχουν ανθεκτικά πλεονεκτήματα από τη χρήση των χρωμάτων παραθύρων, χωρίς καμία έλλειψη επιλογών. Το χρώμα των παραθύρων του αυτοκινήτου που επιλέγετε μπορεί να παραχθεί είτε με χρήση άνθρακα, πήλινου υλικού ή μερικών άλλων υλικών που προσφέρουν εξαιρετική ζεστή ασφάλεια.

Οφέλη από τη χρήση αποχρώσεων παραθύρων:

  • Περαιτέρω ανάπτυξη της ασφάλειας και της προστασίας των προσαυξήσεων: Το να δει κανείς οτιδήποτε θα ήταν ενοχλητικό. Με τον τρόπο αυτό, επεκτείνεται η προστασία των ενοικιαστών. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές για τα άτομα που θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς να φαίνονται. Επίσης, καθιστά το αυτοκίνητό σας ασφαλέστερο, δεδομένου ότι δεν είναι ρεαλιστικό να ανιχνεύσει τυχόν πόρους που βρίσκονται τριγύρω.
  • Διατηρήστε τη βλάβη από τις ακτίνες UV: Ανάλογα με το μέρος της χώρας που ζείτε και την εποχή, οι ακτίνες UV του ήλιου είναι εξαιρετικά σοβαρές.. Ανεξάρτητα από το πού μένετε, είναι εξαιρετικά επωφελές να χρησιμοποιείτε χρώματα παραθύρων για να αποφύγετε ιατρικά προβλήματα όπως εγκαύματα που σχετίζονται με τον ήλιο, βλάβες στο δέρμα, πρόωρη ωρίμανση κ.ο.κ. Εκτός από τα ιατρικά πλεονεκτήματα, προλαμβάνει επίσης τη βλάβη στο εσωτερικό ενός οχήματος, προλαμβάνοντας περισσότερο από τη συντριπτική πλειοψηφία των ακτίνων UV.
  • Αύξηση της αντοχής του γυαλιού: Ενισχύει το γυαλί κάνοντάς το ανθεκτικό σε θραύση.
  • Να συμβαδίζει με τη χαμηλότερη θερμοκρασία: Αυτό θα σας εγγυηθεί ότι μπορείτε να μειώσετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματός σας και να εγγυηθείτε ότι δεν είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσετε μετά την παραμονή του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Μείωση της βλάβης στο εσωτερικό του οχήματος: Αυτό δεν είναι δύσκολο να αποφευχθεί με τη χρήση χρωμάτων παραθύρων.

Συμβουλές για την επιλογή χρώματος παραθύρου αυτοκινήτου

Θεμελιώδη δεδομένα για τον χρωματισμό παραθύρων για όσους το σκέφτονται

  • Η επιλογή της απόχρωσης παραθύρων θα πρέπει να γίνεται με σύνεση, δεδομένου ότι αυτή που θα επιλέξετε θα πρέπει να καλύπτει την κύρια ανάγκη να διατηρείται το όχημα δροσερό, να προστατεύεται από τις υπεριώδεις ακτίνες και ούτω καθεξής.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ανθεκτικότητα του χρώματος των παραθύρων σας, καθώς δεν είναι χρήσιμο να αποφασίσετε για ένα χρώμα που αλλάζει θολό ή ξεθωριάζει σύντομα.
  • Είναι επίσης έξυπνο να ελέγξετε την εγγύηση που προτείνεται για να βοηθήσετε τη βεβαιότητα κατά την αγορά.
  • Ο χρωματισμός παραθύρων δεν είναι σίγουρα μια εξαιρετικά κουραστική εργασία, ωστόσο μπορεί να απαιτήσει έως και 2 ώρες. Ποτέ δεν βλάπτει να πάρετε μια γρήγορη μέτρηση του χρόνου εγκατάστασης πριν από την επιλογή ενός.
  • Υπάρχουν πολλά είδη αποχρώσεων και αυτό που επιλέγετε μπορεί να εξαρτάται από τους κανονισμούς της πολιτείας σας.Εκτός από αυτό, υπάρχουν επιπλέον διάφορα είδη υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χρωμάτων παραθύρων.

Πώς είναι δυνατή η αλλαγή του χρώματος;

Όλες οι ταινίες παραθύρων μπορούν να αφαιρεθούν, αλλά δεν μπορούν να εφαρμοστούν ξανά όλες. Εξαρτάται από το είδος της μεμβράνης και τον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να προσκολλάται στο γυαλί και να παραμένει στη θέση της..Ανεξάρτητα από την απόχρωση του χρώματος του παραθύρου σας, τελικά μετατρέπεται σε μια πορφυρή απόχρωση και θα ήταν έξυπνο να το αντικαταστήσετε. Από τώρα και στο εξής, το χρώμα χάνει την ικανότητά του να εμποδίζει τις ακτίνες UV, και αυτό το ζήτημα μπορεί, κατά συνέπεια, να είναι περισσότερο από καλαίσθητο. Η χρώση συμβαίνει λόγω της διάσπασης των χρωμάτων και είναι ανεπανόρθωτη.Τα συνθετικά του χρώματος ανταποκρίνονται στον ήλιο και την ένταση, γεγονός που αλλάζει την απόχρωση του χρώματος. Τα μεγαλύτερα χρώματα δεν παρουσιάζουν (ή μια φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα) ένα μωβ χρώμα/τόνο.

Ανεξάρτητα από την απόχρωση του χρώματος του παραθύρου σας, τελικά γίνεται μια πορφυρή απόχρωση και ίσως είναι πολύ έξυπνο να το αντικαταστήσετε. Από τώρα και στο εξής, το χρώμα χάνει την ικανότητά του να εμποδίζει τις ακτίνες UV και το ζήτημα αυτό μπορεί, κατά συνέπεια, να είναι κάτι παραπάνω από κομψό. Η χρώση συμβαίνει λόγω της διάσπασης των χρωμάτων και είναι απελπιστική.

Υπάρχουν μερικά είδη, το καθένα με αναμφισβήτητα συστατικά, χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

  • Colored:
  • Γενικά χρησιμοποιείται για εμφάνιση και προστασία.
  • Μεταλλικό:
  • Μεταλλικά σωματίδια που αντανακλούν την ένταση και την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Μείγμα:
  • Ενοποιεί τις καλύτερες ιδιότητες των έγχρωμων και των μεταλλικών χρωμάτων.
  • Άνθρακας:
  • Μικροσκοπικά στρώματα πολυμερούς και άνθρακα μειώνουν την υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία.
  • Πυρωμένο:
  • Μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο προοδευμένο χρώμα που είναι προσβάσιμο..

Source of information:
https://www.autodoc.gr/info/fime-tzamia-aytokinhtoy-kostos-kai-ti-isxyei-symfwna-me-th-nomotesia
https://www.autoagora.gr/news/data/agorazo/accessories/H-alhtheia-gia-ta-fime-_169824.asp

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση