«Έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 10:59 «Έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, φαίνεται να αντιμετωπίζει μια δυσλειτουργία από νωρίς το πρωί, καθώς αρκετοί χρήστες ανά τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα με την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων στην εφαρμογή.

Το Downdetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί διαδικτυακές διακοπές σε όλο τον κόσμο, έδειξε μια απότομη αύξηση στον αριθμό των χρηστών που ανέφεραν τη διακοπή λειτουργίας του WhatsApp.

Το WhatsApp είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα συνομιλίας στον κόσμο, με περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και η τρίτη μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα μετά το Facebook και το YouTube.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση