Το Twitter μπέρδεψε τη Νορβηγία με τη Νιγηρία – Η γκάφα με τη «Νορβηγηρία»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 19:36 Το Twitter μπέρδεψε τη Νορβηγία με τη Νιγηρία – Η γκάφα με τη «Νορβηγηρία»

Το Twitter μπέρδεψε τη Νορβηγία με τη Νιγηρία και η διπλωματία του Όσλο παρακάλεσε σήμερα (13.12.2022) την πλατφόρμα να διορθώσει τα ονόματα των σημαντικότερων θεσμών της χώρας, καθώς έφεραν ονόματα που ανήκαν στην αφρικανική χώρα.

Προφανώς λόγω τεχνικών προβλημάτων, το Twitter έχει αλλάξει τα – επαληθευμένα – ονόματα πρωθυπουργού της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στέρα, της υπουργού Εξωτερικών, Ανίκεν Χούιτφελντ, και του υπουργείου Εξωτερικών ως αξιωματούχοι και θεσμοί της Νιγηρίας.

«Αγαπητό @Twittersupport, μολονότι εκτιμούμε τις άριστες διμερείς σχέσεις και την αλφαβητική γειτνίασή μας με τη Νιγηρία, θα προτιμούσαμε να φέρουμε την ονομασία της Νορβηγίας», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε ένα μήνυμα που συνοδευόταν από ένα emoji που «έκλεινε το μάτι» στην πλατφόρμα.

Δείτε το tweet με τη γκάφα του Twitter:

Τέσσερις ώρες αργότερα, αποκαταστάθηκε η τάξη και το Twitter διόρθωσε το λάθος του. Ήταν υπέρ αρκετές για τους χρήστες του Twitter να σχολιάσουν με χιούμορ και φαντασία τη γκάφα της πλατφόρμας, με κάποιον να δηλώνει ότι αυτή η νέα χώρα θα μπορεί να ονομαστεί «Νορβηγηρία».

 

«Από την αρχή, ήταν λοιπόν οι Νορβηγοί εκείνοι που έστελναν σε όλον τον κόσμο επιστολές για τη διεκδικούμενη περιουσία του μακαρίτη πρίγκιπα», έγραψε ένας, αναφερόμενος στη γνωστή διαδικτυακή απάτη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση