WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έρχεται

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 13:27 WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έρχεται

Το “View Once” είναι μια νέα λειτουργία στο WhatsApp που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τη διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο. Συγκεκριμένα, η επιλογή λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα Snap. Ο χρήστης φορτώνει την φωτογραφία ή το βίντεο και εξαφανίζεται αμέσως μετά την προβολή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το WABetaInfo, η Meta θα μπορούσε σύντομα να επεκτείνει αυτή τη λειτουργία και σε τυπικά μηνύματα κειμένου. Με άλλα λόγια, το WhatsApp εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής εφήμερων μηνυμάτων.

Αυτή η ενημέρωση, εάν προγραμματιστεί καλά, θα ήταν αναμφίβολα ευπρόσδεκτη από τους χρήστες. Πράγματι, οι πιθανές χρήσεις είναι πολλές. Για παράδειγμα, εάν στείλετε έναν κωδικό πρόσβασης ή οποιονδήποτε κωδικό σε μία από τις επαφές σας, αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε αυτή την πρόσβαση με την πάροδο του χρόνου.

Η δυνατότητα θα ισχύει μόνο για ξεχωριστά μηνύματα και όχι για ολόκληρη συνομιλία. Όσον αφορά τα στιγμιότυπα οθόνης, η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp αποκλείει τη δυνατότητα για κοινόχρηστα μέσα με το View Once. Μένει να δούμε αν αυτό θα επεκταθεί και στα μηνύματα.

Πηγή: WABetaInfo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση