Έξυπνη βέρα μεταδίδει τον καρδιακό παλμό του αγαπημένου σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:06 Έξυπνη βέρα μεταδίδει τον καρδιακό παλμό του αγαπημένου σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα προηγμένης τεχνολογίας δαχτυλίδι ενώνει σε πραγματικό χρόνο όσους το φορούν, όπου και αν βρίσκονται.

Οι βέρες και γενικότερα η ανταλλαγή δαχτυλιδιών αποτελούν ένα διαχρονικό σύμβολο της ένωσης δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και η σύγχρονη τεχνολογία έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση σε αυτή τη διαδικασία. Ένα δαχτυλίδι επιτρέπει στους κατόχους τους να νιώθουν τους χτύπους της καρδιάς του αγαπημένου τους σε πραγματικό χρόνο όπου και αν αυτός βρίσκεται και φυσικά αν φορά και εκείνος αυτό το δαχτυλίδι.

Το δαχτυλίδι HB Ring κοστίζει 500 ευρώ και λειτουργεί εφόσον το τηλέφωνο του ατόμου που το φορά είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο. Ακουμπώντας δύο φορές το δαχτυλίδι αυτό ενεργοποιείται και αρχίζει να δονείται με τον ίδιο ρυθμό με την καρδιά του συντρόφου του ατόμου που το φορά. Παράλληλα με η δόνηση στο ρολόι εμφανίζεται και μια γραμμή που αναβοσβήνει παρόμοια με αυτή που εμφανίζεται σε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Το επαναφορτιζόμενο δαχτυλίδι είναι δημιουργία της εταιρείας The Touch από την Τσεχία η οποία πουλά επίσης έξυπνα μενταγιόν και άλλα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο αξεσουάρ και κοσμήματα. Το δαχτυλίδι συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth σε μια εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Μέσω της εφαρμογής, δύο δαχτυλίδια που φορούν δύο άτομα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Εάν κάποιος από τους δύο χρήστες είναι εκτός σύνδεσης και ο άλλος χρήστης ενεργοποιήσει το δαχτυλίδι σε αυτήν την περίπτωση το δαχτυλίδι θα δονείται με βάση τον καρδιακό παλμό του εκτός σύνδεσης χρήστη από την τελευταία φορά που αυτός ήταν online.

«Το HB Ring είναι τα πρώτα και μοναδικά έξυπνα δαχτυλίδια του είδους του. Σας επιτρέπει να αισθάνεστε και να κρατάτε για πάντα το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχετε στη ζωή – τον ​​καρδιακό παλμό των αγαπημένων σας προσώπων» αναφέρει η εταιρεία.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση