Συλλεκτικό χειριστήριο του Nintendo 64 πωλείται έναντι 1000 λιρών!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:06 Συλλεκτικό χειριστήριο του Nintendo 64 πωλείται έναντι 1000 λιρών!

Απίστευτο εύρημα από χρήστη που απλά ξεσκόνισε το πατάρι του και βρήκε θησαυρό.

Τα retro περιφερειακά και οι retro κονσόλες έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μεγάλη αξία για τους συλλέκτες και κάποιος φαίνεται πως… έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι.

Ο Liam Clousdale ενημερώθηκε από φίλο του πως τα συλλεκτικά χειριστήρια Nintendo 64 που είχε βγάλει στην αγορά η Foxdata είναι συλλεκτικά και πωλούνται σε αρκετά υψηλές τιμές και θυμήθηκε πως είχε ζητήσει ένα τέτοιο στα 14α γενέθλιά του για να ξεχωρίζει.

Τα ειδικά αυτά controllers σχεδιάστηκαν και κυκλοφόρησαν στα τέλη των 90s σε 4 ειδικές εκδόσεις (Desert Storm, Red Rain, Purple Forest και Chrome Leopard) και μάλιστα είχαν βγει στην αγορά μόλις 200 από κάθε μοντέλο.

Ο Clousdale επικοινώνησε με οίκο δημοπρασιών που ασχολείται με το αντικείμενο και ενημερώθηκε για την αξία του περιφερειακού που έχει στην κατοχή του.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που θα καταλήξει εν τέλει στα χέρια κάποιου συλλέκτη.

Στο eBay, πάντως, κάποια από αυτά εντοπίζονται ήδη σε τιμή κοντά στα 2000 ευρώ!

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση