Βραζιλία: Πέθανε μέσα σε Carrefour, τον κάλυψαν με ομπρέλες και το κατάστημα παρέμεινε ανοιχτό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 13:38 Βραζιλία: Πέθανε μέσα σε Carrefour, τον κάλυψαν με ομπρέλες και το κατάστημα παρέμεινε ανοιχτό

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε κατάστημα Carrefour στη Βραζιλία. Άνδρας πέθανε και όχι μόνο το κατάστημα παρέμεινε ανοιχτό, αλλά τον κάλυψαν με ομπρέλες και τον άφησαν στο σημείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία.

Ένας άνδρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πέθανε μέσα σε κατάστημα Carrefour στην περιοχή Ρεσίφε της Βραζιλίας. Οι υπάλληλοι αντί να τον μεταφέρουν, τον κάλυψαν με ομπρέλες και χάρτινα κουτιά, αφήνοντάς τον στο ίδιο σημείο και το κατάστημα παρέμεινε κανονικά ανοιχτό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου, αλλά έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από την οργή χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το κοινοποίησαν. 

Η εταιρεία Carrefour Brasil δημοσίευσε ανακοίνωση την Τετάρτη, μέσω της οποίας ζητούσε συγγνώμη. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Reuters ότι ο χειρισμός του συμβάντος δεν ήταν ο αρμόζων.

"Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών, αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό".

Σύμφωνα με το Carrefour, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. 

Όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Αφού πέθανε, το Carrefour "ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο". 

"Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί", συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Πηγή: News247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση