Απίστευτο video: Αλιγάτορας κυνηγάει και δαγκώνει τύπο που μπήκε σε απαγορευμένη λίμνη (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 12:02 Απίστευτο video: Αλιγάτορας κυνηγάει και δαγκώνει τύπο που μπήκε σε απαγορευμένη λίμνη (vid)

Παρά τις συμβουλές των παρευρισκόμενων να μην βουτήξει, ο συγκεκριμένος τύπος μπήκε στην λίμνη και λίγο έλλειψε να το πληρώσει με την ζωή του.

Το βραβείο του πιο τυχερού ανθρώπου διεκδικεί ένας τύπος στην Βραζιλία, ο οποίος έπαιξε την ζωή του κορόνα-γράμματα και κατάφερε να μην την χάσει.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, το περασμένο Σάββατο, βρισκόταν στο Lago da Amor που βρίσκεται Campo Grande και αποφάσισε να βουτήξει στην λίμνη, αν και κάτι τέτοιο απαγορευόταν, καθώς θα κινδύνευε από τους αλιγάτορες που βρίσκονται εκεί.

Παρά τις συμβουλές των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Willyan Caetano, ο οποίος τράβηξε το παρακάτω video, εκείνος δεν άκουσε και αποφάσισε να βουτήξει.

Κολύμπησε λοιπόν περίπου για 30 μέτρα και τότε έκανε λίγο πιο μακριά, έκανε την εμφάνισή του ένας αλιγάτορας, ο οποίος άρχισε να κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του.

Εκείνος λοιπόν άρχισε να κολυμπάει προς την ακτή, όμως όπως εύκολα καταλαβαίνει, το μεγαλόσωμο ερπετό αποδείχθηκε πιο γρήγορο και κατάφερε να τον φτάσει.

Μάλιστα του έριξε μία δαγκωνιά και εκεί που όλοι θα περίμεναν να συνεχίσει το... έργο του, σκοτώνοντας τον, ο αλιγάτορας σταμάτησε με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταφέρει να βγει σώος όπως μπορείτε να δείτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση