Φανατικός του Darth Vader έχει συλλογή με πάνω από… 70.000 αντικείμενα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 10:55 Φανατικός του Darth Vader έχει συλλογή με πάνω από… 70.000 αντικείμενα

«Είναι κάτι που μου φέρνει ακόμα χαρά» - Πόσα χρήματα ξόδεψε μόνο το 2015.

Κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο μετέφερε μαζί του από την περιοχή της Ουάσιγκτον στο Τέξας ένας Αμερικανός μετακομίζοντας με τη σύζυγό του. Ο λόγος για τη συλλογή του με πάνω από 70.000 αντικείμενα που σχετίζονται με τον κακό του «Star Wars», Darth Vader.

Ο Μπίλι ΜακΜπράιντ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, είπε ότι άρχισε να συλλέγει αντικείμενα Darth Vader όταν ήταν μικρός και ότι με την πάροδο των χρόνων απέκτησε μια πλούσια συλλογή.

Ο ΜακΜπράιντ υπολόγισε το 2015 ότι είχε δαπανήσει περίπου 270.000 δολάρια για περίπου 60.000 αντικείμενα και εξήγησε ότι η συλλογή του από τότε, έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 70.000 αντικείμενα, με άγνωστη τη συνολική αξία.

«Δεν μπορούσα να αγοράσω τη δική μου συλλογή σήμερα» δήλωσε ο μανιώδης συλλέκτης στο KVEO-TV. Η συλλογή αποτελείται από παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά κράνη και άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με το ΑΠε-ΜΠΕ. «Είναι κάτι που μου φέρνει ακόμα χαρά. Όλοι έχουμε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά μας και αυτό είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω» ανέφερε.

Ο ΜακΜπράιντ είπε ότι ένα από τα αντικείμενα για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος είναι ένα αυθεντικό κράνος από τα σκηνικά από τη θεατρική παραγωγή Super Live Adventure του Τζορτζ Λούκας στην Ιαπωνία. «Το αγαπώ απόλυτα. Μου το πρόσφερε ένας καλός μου φίλος» σημείωσε ο ΜακΜπράιντ. «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι με τον δικό του τρόπο, έχει συναισθηματική αξία και υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση