Ο πιο τυχερός οδηγός του κόσμου – Το αυτοκίνητο έγινε «φυσαρμόνικα» (Video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 09:03 Ο πιο τυχερός οδηγός του κόσμου – Το αυτοκίνητο έγινε «φυσαρμόνικα» (Video)

Το αυτοκίνητο πολτοποιήθηκε, αλλά τόσο η οδηγός όσο και ο συνεπιβάτης του εξήλθαν από τις λαμαρίνες σώοι και αβλαβείς.

Όλη την τύχη του κόσμου είχε μία οδηγός στην επαρχία Φουτσιάν, στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας, μιας και επιβίωσε από μια από τις σφοδρότερες συγκρούσεις που έχουν καταγραφεί από κάμερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πολλούς μήνες πριν, αλλά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της παροιμίας «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Κλειστό σύστημα παρακολούθησης CCVT κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο γίνεται… φυσαρμόνικα, καταλήγοντας ανάμεσα σε δύο φορτηγά.

Η οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου είχε ακινητοποιήσει το όχημά της, λίγα μέτρα πίσω ένα φορτηγό μπετονιέρα. Ο οδηγός, όμως, ενός άλλου φορτηγού που ακολουθούσε από πίσω δεν αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο με αποτέλεσμα να το παρασύρει, εκσφενδονίζοντάς το πάνω στην μπετονιέρα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο πολτοποιήθηκε.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί ευχάριστη είναι έκπληξη είναι ότι τόσο η οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο συνεπιβάτης του δεν υπέστησαν σοβαρά τραύματα, γεγονός που τους κατατάσσει αυτομάτως ανάμεσα στους πιο τυχερούς ανθρώπους του πλανήτη.

Μετά τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν για λίγη ώρα μέσα στις λαμαρίνες, αλλά τελικά εξήλθαν από το όχημα σώοι και αβλαβείς.

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση