Νεαρή μητέρα έδωσε στη φίλη της να θηλάσει το μωρό της για να πάει να… πιει ποτά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 17:46 Νεαρή μητέρα έδωσε στη φίλη της να θηλάσει το μωρό της για να πάει να… πιει ποτά

Έπαινοι αλλά και υποτιμητικά σχόλια για την κίνηση της νεαρής μητέρας στο TikTok

Μια νεαρή μητέρα αποφάσισε να αφήσει την φίλη της να θηλάσει το μωρό της γιατί εκείνη απλά ήθελε να το ρίξει λίγο έξω και να ξεσκάσει πίνοντας ποτά. Η νεαρή μητέρα, δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok και κατάφερε να διχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους αφού οι μισοί την επαίνεσαν για την πράξη της και οι άλλοι μισοί προχώρησαν σε υποτιμητικά σχόλια.

Η μητέρα δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok την περασμένη Κυριακή και σε αυτό φαίνεται η φίλη της να θηλάζει το μωρό της ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όταν θες να πιείς λίγα ποτά, αφήνεις τη φίλη σου να θηλάσει το μωρό σου».

Η Γκρέις, η οποία έχει 105.500 ακόλουθους στην πλατφόρμα TikTok, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές στο αρχικό βίντεο από το πρωί της Δευτέρας.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχθηκε η νεαρή ήταν και ένα το οπο9ίο ανέφερε πως: «Δεν το καταλαβαίνω, γιατί η φίλη σου θηλάζει το μωρό σου; Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό και να ταΐσετε ταυτόχρονα».

Θέλοντας να δώσει τις εξηγήσεις της, η Γκρεϊς δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 122.000 προβολές και στο οποίο εξηγούσε γιατί προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η φίλη της έχει ένα μωρό 7 μηνών που είναι εκτός πολιτείας για το Σαββατοκύριακο.

«Την άφησα να το θηλάσει για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και επίσης να την ανακουφίσει», έγραψε. «Είναι απολύτως εντάξει να πίνετε και να θηλάζετε, αν αισθάνεστε αρκετά νηφάλιος για να οδηγείτε, μπορείτε να θηλάζετε. Την εμπιστεύομαι να θηλάσει το μωρό μου γιατί θηλάζει το δικό της», συνέχισε.

Οι χρήστες του TikTok διχάστηκαν με την κίνηση της νεαρής μητέρας όπως αναφέρει το nypost.com.

«Όχι, το μωρό μου είναι πιο σημαντικό από τα ποτά», δήλωσε ένας χρήστης ενώ άλλη μητέρα έγραψε: «Δεν θα ήθελα ποτέ κανένας άλλος να ταΐσει το μωρό μου. Υποθέτω ότι είμαι ζηλιάρα μαμά». «Αυτή είναι η πιο όμορφη χειρονομία που έγινε ποτέ», πρόσθεσε ένας άλλος. Ένας σοκαρισμένος σχολιαστής έγραψε: «Ουάου, με εκπλήσσει πόσοι άνθρωποι το υποστηρίζουν αυτό!».

πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση