Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε από το διαδίκτυο 30 λίρες (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 17:02 Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε από το διαδίκτυο 30 λίρες (vid)

Η 24χρονη κοπέλα από την Βρετανία έκανε μόνη της σπερματέγχυση και τον Ιούλιο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μια νεαρή κοπέλα στο Λονδίνο αποφάσισε να γίνει μητέρα, μόνο που δεν είχε σύντροφο. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν φάνηκε να την απασχολεί ιδιαίτερα. Αγόρασε λοιπόν από το διαδίκτυο ένα κιτ γονιμοποίησης, που της κόστισε 30 λίρες και έκανε μόνη της την σπερματέγχυση.

Η Μπέιλι Ένις τελικά έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και πριν από 1,5 μήνα (2 Ιουλίου) έφερε στον κόσμο τον Λορέντζο. «Δεν θα μπορούσα να γίνω πιο ευτυχισμένη», είπε η Μπέιλι, η οποία πήγε κόντρα σε γιατρούς με την απόφασή της να γίνει μονογονέας.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη», ανέφερε η 24χρονη.

«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως ομοφυλόφιλη πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει», πρόσθεσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν πήρε το κιτ γονιμοποίησης κάλεσε τον δότη σπίτι της, ο οποίος την βοήθησε με τη διαδικασία.

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο». Ο Λορέντζο γεννήθηκε 2.300 κιλά στις 2 Ιουλίου. «Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου και είναι καστανός και όλο γελάει».

 

@the.ennis.family Replying to @jodiemia1998 thank you for the reccomendation
Προσαρμοσμένη αναζήτηση