Μητέρα δύο παιδιών σκηνοθέτησε την απαγωγή της και κρυβόταν για 20 ημέρες με τον πρώην της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 19:16 Μητέρα δύο παιδιών σκηνοθέτησε την απαγωγή της και κρυβόταν για 20 ημέρες με τον πρώην της

Η μητέρα είπε στην αστυνομία ότι δύο ισπανόφωνες γυναίκες την απήγαγαν ενώ έκανε τζόκινγκ κοντά στο σπίτι της

Μία μητέρα δύο παιδιών από την Καλιφόρνια σκηνοθέτησε την απαγωγή της, είπε ψέματα ότι δύο γυναίκες την απήγαγαν και την βασάνισαν, ενώ στην πραγματικότητα κρυβόταν στο σπίτι του πρώην της.

Η Σέρι Παπίνι εξαφανίστηκε για 20 ημέρες το φθινόπωρο του 2016 και εμφανίστηκε ξαφνικά την Ημέρα των Ευχαριστιών σε μία επαρχιακό οδό στην αγροτική κομητεία Yolo της Καλιφόρνια, έχοντας μια αλυσίδα γύρω από τη μέση της και ένα σημάδι στον ώμο της. Η Παπίνι είπε στην αστυνομία ότι δύο ισπανόφωνες γυναίκες την απήγαγαν ενώ έκανε τζόκινγκ κοντά στο σπίτι της, στις 2 Νοεμβρίου 2016 και στη συνέχεια την βασάνιζαν.

Σέρι Παπίνι απαγωγή

Η «σούπερ μαμά»-όπως την αποκαλούσαν τότε τα τοπικά ΜΜΕ- κατάφερε να πείσει την οικογένειά της, την κοινή γνώμη και τους αστυνομικούς, καθώς ήταν εμφανώς αδυνατισμένη και είχε στο σώμα της σημάδια κακοποίησης. Μάλιστα περιέγραψε και σε σκιτσογράφο τις δύο γυναίκες

Η στιγμή που το σενάριο της Σέρι Παπίνι καταρρέει

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση απαγωγής της ανακάλυψαν ότι όλα όσα τους είχε πει η Σέρι Παπίνι ήταν ψέματα και δεν υπήρξε ποτέ απαγωγή. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία φαίνεται η στιγμή που το σενάριο που είχε δημιουργήσει η «Σούπερ μαμά» καταρρέει.

Η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Shasta μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ, ο οποίος στεκόταν σαν βράχος στο πλευρό της και υπερασπιζόταν την αξιοπιστία της για χρόνια.

Έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια τους, οι αστυνομικοί ανέκριναν ξανά τη μητέρα. Σε αρκετές περιπτώσεις την ρώτησαν αν ήθελε ο σύζυγός της να φύγει από το δωμάτιο πριν «περάσουν στο επόμενο στάδιο της ανάκρισης».

Οι αστυνομικοί άφησαν για λίγο το ζευγάρι μόνο στο δωμάτιο. Η Σέρι Παπίνι ακούγεται να λέει στον σύζυγό της ότι «δεν θέλει να την βρουν», αναφερόμενη στην μια από τις Ισπανόφωνες γυναίκες που ισχυριζόταν την απήγαγε. «Δεν θέλω να τη συλλάβουν. Δεν θέλω να την κατηγορήσω. Δεν θέλω να τη βρουν».

Ο σύζυγός της, μπερδεμένος, την ρωτά: «Αγάπη μου, προφανώς κάτι συμβαίνει εδώ. Προφανώς υπάρχει κάτι που δεν μου λες. Αυτό θα είναι πολύ κακό αν δεν μου το πεις». Η Σέρι συνέχισε τα ψέματα, λέγοντας ότι αυτή η γυναίκα της έσωσε τη ζωή και ήταν ο λόγος που βλέπει τα παιδιά της κάθε βράδυ. «Δεν βγάζουν νόημα όσα λες. Έχω αρχίσει να φοβάμαι τώρα» ακούγεται να λέει ο Κιθ.

Τότε οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο δωμάτιο και παρουσίασαν τα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η Σέρι Παπίνι λέει ψέματα.

«Το DNA που βρέθηκε πάνω σου ανήκει στον Τζέιμς Ρέις (πρώην της Παπίνι)» ανέφερε ένας ερευνητής. «Μιλήσαμε με τον Τζέιμς. Πέρασε και πολύγραφο. Μιλήσαμε με όλους γύρω του. Έχουμε αποδεικτικά από ενοικίαση τηλεφώνου και  ενοικίαση αυτοκινήτου. Όλα αυτά λένε ότι ο Τζέιμς είπε την αλήθεια. Ο λόγος για τον οποίο έχασες τόσο πολύ βάρος είναι επειδή σταματήσατε να τρώτε. Ο λόγος που είχες εξανθήματα στα χέρια σου ήταν επειδή του καθάρισες το σπίτι. Ο λόγος για τον οποίο έχεις το σημάδι στον ώμο σου είναι επειδή o Τζέιμς πήγε στο κατάστημα, πήρε τα εργαλεία επωνυμίας και σε “μάρκαρε” με αυτά. Ο λόγος για τον οποίο η μύτη σου είναι σπασμένη είναι επειδή σε χτύπησε με ένα μπαστούνι χόκεϊ» ανέφεραν οι αστυνομικοί.

«Μας είπε τι συνέβη. Μας έδωσε λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν θα γνώριζε» πρόσθεσαν οι αστυνομικοί, ενώ ανέφεραν ακόμη ότι η Σέρι Παπίνι είχε ζητήσει από τον πρώην της να πάει «να την παραλάβει».

Σε εκείνο το σημείο η μητέρα των δύο παιδιών ξέσπασε σε κλάματα και άρχιζε να φωνάζει «Όχι όχι όχι».

Η Παπίνι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για τις κατηγορίες απάτης και ψευδής δήλωσης στις αρχές. Επίσης πρέπει να πληρώσει πάνω από 300.000 δολάρια ως αποζημίωση. Δύο μέρες αφότου η Σέρι Παπίνι παραδέχτηκε την ενοχή της, ο σύζυγός της, Κιθ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση