Αρκούδα διέκοψε πρόταση γάμου στο Μεξικό - Το βίντεο που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 09:36 Αρκούδα διέκοψε πρόταση γάμου στο Μεξικό - Το βίντεο που έγινε viral

Viral έγινε βίντεο με έναν άνδρα να προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, στο Μεξικό, αλλά τη στιγμή να χαλάει μια... αρκούδα!

Η πρόταση γάμου έγινε στο Chipinque Ecological Park στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα και όπως φαίνεται στο βίντεο η αρκούδα περνάει, ευτυχώς, ήρεμα μπροστά από την κάμερα χαρίζοντας μια αξέχαστη στιγμή στο ζευγάρι.

Ο Ρικάρντο Μοράλες, όπως είναι το όνομα του υποψήφιου γαμπρού, είχε προετοιμάσει τα πάντα: είχε απλώσει ροδοπέταλα, είχε βάλει φωτεινή επιγραφή με τη φράση «marry me» καικ είχε διαλέξει μια θέση με υπέροχη θέα. Αυτό που, όμως, δεν είχε υπολογίσει ήταν η αρκούδα.

 

 

«Η αρκούδα εμφανίστηκε μόλις είχα ακούσει το "ναι" από τη σύντροφό μου και ετοιμαζόμουν να της περάσω το δαχτυλίδι στο δάχτυλο. Τότε άκουσα τους σερβιτόρους να μας λένε "μην φοβάστε"» περιέγραψε ο Μοράλες τις στιγμές που έζησε.

«Τότε είπαμε ο ένας στον άλλο "μην κουνιέσαι" και γι' αυτό στο βίντεο φαινόμαστε ακίνητοι στο πέρασμα της αρκούδας. Το ζώο αφού μας προσπέρασε, σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο και έφυγε προς έναν κήπο» πρόσθεσε ο Μοράλες.

Οι περισσότεροι, πάντως, από όσους είδαν το βίντεο χαρακτήρισαν «αξέχαστη» τη στιγμή για το ζευγάρι καθώς η παρέμβαση της αρκούδας έληξε αναίμακτα.

Πηγή: New York Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση