Mασκ: Το νέο του άρωμα μυρίζει… καμένα μαλλιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 14:18 Mασκ: Το νέο του άρωμα μυρίζει… καμένα μαλλιά!

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του δαιμόνιου δισεκατομμυριούχου βασίζεται σε ένα αστείο - Πώς ανταποκρίθηκε το κοινό στο λανσάρισμα του νέου προϊόντος.

Ο Έλον Μασκ προωθεί ένα νέο άρωμα, καθώς ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου συνεχίζει το ιστορικό του να μετατρέπει αυτά που φαινομενικά ξεκινούν ως αστεία σε περιζήτητα προϊόντα.

Ο Μασκ ανακοίνωσε το άρωμα – που ονομάζεται «Burnt Hair» (Kαμένο Μαλλί) και περιγράφεται ως «η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας» – σε ανάρτησή του στο Twitter, πριν αλλάξει την ιδιότητά του σε «πωλητής αρωμάτων». Μια ξεχωριστή σελίδα προϊόντος που αναρτήθηκε από την Boring Co., ανέφερε ότι το άρωμα κοστίζει 100 δολάρια, και ο Μασκ αργότερα έγραψε στο Twitter ότι 10.000 μπουκάλια είχαν πουληθεί.

Ο δισεκατομμυριούχος, σε προηγούμενη ανάρτηση τον Σεπτέμβριο ότι ανέφερε ότι η Boring Co. θα λανσάρει ένα άρωμα για άνδρες που θα τους βοηθήσει να «ξεχωρίζουν στο πλήθος». Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα,  έγραψε ότι το να μπει στην επιχείρηση αρωμάτων ήταν αναπόφευκτο, δεδομένου του επωνύμου του, γράφοντας στο Twitter αστειευόμενος: “Γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έχει ιστορικό στο λανσάρισμα προϊόντων βασισμένων σε αστεία, τα οποία η τεράστια οπαδική του βάση έχει αναζητήσει ως συλλεκτικά αντικείμενα. Μια περιορισμένη σειρά 20.000 φλογοβόλων που πούλησε η Boring Co. το 2018 για να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για τις δοκιμές κατασκευής τούνελ προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον. Έχει επίσης χρησιμοποιήσει αντικείμενα για να κοροϊδέψει τους επενδυτές που στοιχημάτιζαν εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας Tesla Tequila βασισμένης σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και ένα ζευγάρι σατέν κοντό σορτσάκι (με τιμή 69,420 δολάρια) για να σηματοδοτήσει μια νίκη επί των short sellers.

Ο Μασκ έχει δηλώσει ότι η Boring Co. σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα λειτουργικό λεγόμενο Hyperloop τα επόμενα χρόνια – ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας που βασίζεται σε σήραγγες – αν και τα εμπόδια φαίνεται πως είναι αρκετά, δεδομένου της εξασφάλισης αδειών για έργα και η περάτωση περιβαλλοντικών μελετών, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Πηγή: newmoney.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση