Γέννησε δίδυμα και τυχαία οι νοσοκόμες είχαν τα ονόματα που διάλεξε: «Ξέσπασαν όλοι σε γέλια»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:25 Γέννησε δίδυμα και τυχαία οι νοσοκόμες είχαν τα ονόματα που διάλεξε: «Ξέσπασαν όλοι σε γέλια»

Η Λόρεν Μίχαν ανακάλυψε ότι δύο από τις νοσοκόμες της μοιράζονταν κάτι σημαντικό με τις δίδυμες κόρες της- τα ίδια ονόματα

Πριν γεννήσει τις δίδυμες κόρες της, η Λόρεν Μίχαν μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή με δύο νοσοκόμες, που βοήθησαν στον τοκετό.

«Καθώς ετοιμαζόμασταν για την γέννα, η ομάδα με ρώτησε αν είχαμε διαλέξει ονόματα», δήλωσε η Μίχαν, η οποία έφερε στον κόσμο δίδυμα νωρίτερα αυτό το μήνα, στο Rose Medical Center του Κολοράντο.

«Είπαμε στο δωμάτιο ότι μας άρεσαν πολύ τα ονόματα Έμμα και Τζούλια», πρόσθεσε. «Το δωμάτιο ξέσπασε σε γέλια, καθώς οι δύο νοσοκόμες που θα φρόντιζαν τα μωρά μου ονομάζονταν Έμμα και Τζούλια».

Όπως λέει, όλη η ομάδα χάρηκε με την σύμπτωση.

«Εκείνη τη στιγμή, μέσα σε όλο το χάος, μπορέσαμε να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο και να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα ονόματα ήταν γραφτό», δήλωσε.

Γέννησε δίδυμα και τυχαία οι νοσοκόμες είχαν τα ονόματα που διάλεξε: «Ξέσπασαν όλοι σε γέλια»

Η Μίχαν γέννησε επίσης το πρώτο της παιδί στο Rose Medical Center, όπου έλαβε «εξαιρετική» φροντίδα από την ιατρική ομάδα.

«Αυτή τη φορά, είχαμε άλλη μια έκπληξη όταν μάθαμε ότι θα αποκτήσουμε δίδυμα κορίτσια», εξήγησε. «Ο γιατρός μου ήταν καταπληκτικός κατά τη διάρκεια όλης της προγεννητικής μου φροντίδας και της γέννησης αυτών των μωρών!».

«Τα δίδυμα αποφάσισαν να έρθουν νωρίτερα, στη μέση της νύχτας», πρόσθεσε. «Είχα τόση εμπιστοσύνη σε όλες τις νοσοκόμες μου. Λόγω των διδύμων, έπρεπε να γεννήσω στο χειρουργείο με δύο ομάδες γιατρών και νοσηλευτών».

«Το πρώτο μας μωρό αποφάσισε ότι ήθελε να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, οπότε όλη η ομάδα έπρεπε να κινηθεί γρήγορα», είπε. «Είχα συνεχώς δίπλα μου μια νοσοκόμα που μου εξηγούσε τα πάντα και μου κρατούσε το χέρι».

Σύμφωνα με το Social Security Administration, το «Τζούλια» ήταν το 114ο πιο δημοφιλές όνομα για τα μωρά που γεννήθηκαν το 2021. Το «Έμμα» βρέθηκε στη 2η θέση από το 2019 έως το 2021, αφού έπεσε από την πρώτη θέση που κατείχε από το 2014 έως το 2018.

Η Μίχαν δήλωσε ότι οι νοσοκόμες που τη βοήθησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού θα θυμούνται για πολύ καιρό και τα δίδυμα οπωσδήποτε θα μάθουν τι συνέβη όταν μεγαλώσουν.

«Αυτές οι δύο νοσοκόμες θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς και ολόκληρη η ομάδα που μας φρόντισε εκείνη την ημέρα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας», σημείωσε. «Θα είναι μια αστεία ιστορία που θα λέμε στις κόρες μας!», κατέληξε.

Πηγή: lifo.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση