Εφτιαξε γλυπτό από σιλικόνη, φτυστό η νεκρή σύζυγός του και το έχει στον καναπέ! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 13:40 Εφτιαξε γλυπτό από σιλικόνη, φτυστό η νεκρή σύζυγός του και το έχει στον καναπέ! (ΦΩΤΟ)

Ένας Ινδός συνταξιούχος που έχασε την επί 39 χρόνια σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ξόδεψε 2.500 λίρες για μια κούκλα σε φυσικό μέγεθος, φτιαγμένη κατ’ εικόνα της.

Ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος Τάπας Σαντίλια, ανέθεσε σε γλύπτη να δημιουργήσει ένα άγαλμα από σιλικόνη της εκλιπούσας συζύγου του Ιντράνι, η οποία πέθανε στις 4 Μαΐου 2021, σε ηλικία 59 ετών. Η σύζυγός του, πέθανε μόνη της στο νοσοκομείο, καθώς ο Τάπας αναγκάστηκε να απομονωθεί στο σπίτι τους στην Καλκούτα, λόγω του lockdown και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Αλλά τώρα, το ομοίωμά της κάθεται στον καναπέ, στο αγαπημένο της σημείο, ντυμένο με ένα σαρίκι και χρυσά κοσμήματα με τον Τάπας να της φτιάχνει τα μαλλιά έτσι ακριβώς όπως της άρεσε.

Πώς του ήρθε η ιδέα για το άγαλμα - Έκανε πράξη την επιθυμία της

Ο Τάπας δήλωσε στους Times of India ότι πριν από μερικά χρόνια είχε επισκεφθεί έναν ινδουιστικό ναό με την σύζυγό του και το ζευγάρι είχε θαυμάσει ένα ιδιαίτερα αληθοφανές άγαλμα μιας θρησκευτικής μορφής. Είπε ότι η Ιντράνι αστειεύτηκε πως εάν πέθαινε πριν από εκείνο, θα ήθελε να φτιάξει ένα παρόμοιο άγαλμα κατ’ εικόνα της.

Μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Τάπας επέστρεψε στον ίδιο ναό και αποφάσισε να κάνει την επιθυμία της γυναίκας του πράξη. «Η Ιντράνι μου είχε πει για την επιθυμία της να της φτιάξουν ένα παρόμοιο άγαλμα αν τύχαινε να φύγει από τη ζωή πριν από εμένα. Ήθελα απλώς να εκπληρώσω αυτή την επιθυμία της» υποστήριξε ο 65χρονος συνταξιούχος.

Τώρα το άγαλμα βρίσκεται στο αγαπημένο σημείο της Ιντράνι, με τα χέρια διπλωμένα και με μια γαμήλια έκφραση στο πρόσωπό της. Είναι ντυμένο με ένα μεταξωτό σαρίκι, το ίδιο που φορούσε η Ιντράνι στη γαμήλια δεξίωση του γιου τους.

Τι είπε η οικογένειά του για την ιδέα του

Σύμφωνα πάντα με τον συνταξιούχο Ινδό, η οικογένειά του ήταν αντίθετη με την ιδέα, αλλά υποστήριξαν τελικά πως το να φτιάξουν ένα άγαλμα ίδιο με την μητέρα τους για να την θυμούνται δε διαφέρει και πολύ από εκείνους που κρατούν φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων που έχουν πεθάνει στο σπίτι τους.

Μετά από μήνες διαβουλεύσεων, ο πρώην δημόσιος υπάλληλος, αναζήτησε τον γλύπτη Σουμπιμάλ Ντας, ο οποίος κατασκευάζει φιγούρες από κερί, fiberglass και σιλικόνη για δημόσια κτίρια και μουσεία. Όπως υποστήριξε ο γλύπτης, το άγαλμα της Ιντράνι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην υλοποίηση, επειδή δεν την είχε συναντήσει ποτέ, ούτε μπορούσε να κάνει εκμαγείο της. Τελικά όμως, τα κατάφερε, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως τον σύζυγό της.

Πηγή: Times of India

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση