«Όταν άρχισε ο τοκετός, αυτό που σκεφτόμουν ήταν το… μαύρισμά μου» – TikToker προκαλεί αντιδράσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:48 «Όταν άρχισε ο τοκετός, αυτό που σκεφτόμουν ήταν το… μαύρισμά μου» – TikToker προκαλεί αντιδράσεις

Μια TikToker αποκάλυψε σε ένα βίντεο ότι παρόλο που ήταν σε τοκετό με επώδυνες συσπάσεις, το να βεβαιωθεί ότι είχε ένα ωραίο μαύρισμα ήταν μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να ετοιμάσει μια τσάντα για το νοσοκομείο.
Στο βίντεο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερες από 91.000 προβολές, η νέα μητέρα έδειξε τον εαυτό της να αγκαλιάζει το μωρό της μαζί με τη λεζάντα: «Σκέφτομαι περίπου πριν από 3 εβδομάδες, όταν άρχισα και ενώ ήμουν έτοιμη για τοκετό, αντί να βεβαιωθώ ότι είχα τα πράγματά μου έτοιμα για το νοσοκομείο, τα ψεύτικο μαύρισα ήταν πιο σημαντικό ώστε να δείχνω πιο όμορφη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbeast.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση