Ο εντελώς ανεξήγητος τρόπος με τον οποίο σερβίρουν τα ζυμαρικά στο Μαρόκο: Όλοι αναρωτιούνται το γιατί

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 12:57 Ο εντελώς ανεξήγητος τρόπος με τον οποίο σερβίρουν τα ζυμαρικά στο Μαρόκο: Όλοι αναρωτιούνται το γιατί

Για κάποιους ευφάνταστο, για άλλους όμως ανούσιο το όλο σκηνικό.

Το Μαρόκο αποτελεί έναν από τους τοπ προορισμούς παγκοσμίως. Βρίσκεται σχετικά κοντά στην Ευρώπη, ενώ προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία στους επισκέπτες του. Από τις πόλεις, την έρημο και τις καμήλες, μέχρι το φαγητό.

Βέβαια, υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν μπορεί εύκολα να εξηγήσει κάποιος. Όπως για παράδειγμα ο τρόπος που σερβίρει τα ζυμαρικά του, ένα εστιατόριο στην πόλη Φεζ στο βόρειο τμήμα της χώρας. Μιλάμε για το εστιατόριο La Truffe, το οποίο έγινε πρόσφατα γνωστό μέσα από ένα video στο TikTok που έγινε viral.

Τι αποφάσισε λοιπόν να κάνει το εστιατόριο; Να σερβίρει την κλασική μπολονέζ με τις πένες, τη σάλτσα με τον κιμά και το τυρί, μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι κρασιού. Πιο συγκεκριμένα, η «κατασκευή» έφτασε στους πελάτες με το ποτήρι ανάποδα και γεμάτο με πένες, ενώ στη βάση του βρισκόταν το τυρί.

Ο πελάτης έπρεπε να σηκώσει το ποτήρι για να πέσουν οι πένες με τον κιμά και στη συνέχεια να γυρίσει το ποτήρι κανονικά, προκειμένου να πέσει το τρυμμένο τυρί και να απολαύσει το πιάτο του.

Όπως σχολίασαν πάντως και οι χρήστες της πλατφόρμας (σε όλες τις γλώσσες), όλο αυτό ήταν εντελώς ανεξήγητο, αλλά και αχρείαστο.

....

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση