Ο heavy metal γάμος της χρονιάς: Αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξαν κιθάρες (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 10:42 Ο heavy metal γάμος της χρονιάς: Αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξαν κιθάρες (vid)

Ένας ιδιαίτερος γάμος εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο λάτρεις της heavy metal, καθώς το ανδρόγυνο αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξε κιθάρες.

Ο γάμος είναι το γεγονός που κατά πολλούς σηματοδοτεί την ένωση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γάμους που απαρτίζονται από πολλά άτομα και να γίνονται γλέντια μέχρι το πρωί.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το ζευγάρι από το Αϊντάχο, πολιτεία στις ΗΠΑ, που αποφάσισαν να κάνουν μια πρωτόγνωρη τελετή. Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος τελέστηκε σε μικρό κύκλο και οι νεόνυμφοι αντί για δαχτυλίδια αντάλλαξαν κιθάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση