Ενυδρίδες βοηθούν το προσωπικό καθαριότητας σε ενυδρείο: Ένα απίστευτο βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 15:14 Ενυδρίδες βοηθούν το προσωπικό καθαριότητας σε ενυδρείο: Ένα απίστευτο βίντεο

Επιδεικνύουν εκπληκτική επιδεξιότητα και ευφυΐα

Μέσα από τα άπειρα βίντεο με ζώα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με συμπεριφορές τους που θυμίζουν, κάποιες φορές υπερβολικά, τις δικές μας και να εξοικειωθούμε με κάποια από τα άπειρα πλάσματα που συνυπάρχουν με εμάς σε αυτό τον πλανήτη χωρίς, απαραίτητα, να ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη του.

Ένα από αυτά τα βίντεο ξεχωρίζει, και γιατί έχει ασυνήθιστους πρωταγωνιστές, ενυδρίδες σε ενυδρείο κάπου στην Ασία, και για τη συμπεριφορά τους, που αποκαλύπτει εκπληκτική επιδεξιότητα και ευφυΐα.

Συγκεκριμένα, στο τέλος μιας επίδειξης, το προσωπικό καθαρίζει το χώρο και οι θαλάσσιες ενυδρίδες -ένα θηλαστικό που ζει στις ακτές του βορείου και ανατολικού Ειρηνικού Ωκεανού- το βοηθούν, βγάζοντας τις κορύνες έξω από το νερό. Εντυπωσιακή είναι και η αδιαφορία του προσωπικού απέναντι στη συμπεριφορά των ζώων, που μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, πιθανότατα: είτε ότι βρίσκεται σε πρόθυρα burnout (ελπίζουμε όχι) είτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνει τη βοήθεια των ενυδρίδων και πως αυτή είναι μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση