Συγκινητικό βίντεο: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για αλληλεγγύη σε καρκινοπαθή πελάτισσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 21:00 Συγκινητικό βίντεο: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για αλληλεγγύη σε καρκινοπαθή πελάτισσα

Η κοπέλα έκπληκτη ξέσπασε σε κλάματα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν κομμωτή να ξυρίζει το κεφάλι του ως ένδειξη αλληλεγγύης προς μια καρκινοπαθή πελάτισσα του, την οποία είχε κουρέψει πριν λίγο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube από τον λογαριασμό GillThinksALot, ενώ δεν αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες, όπως το μέρος και το πότε γυρίστηκε, αλλά και ποιοι συμμετέχουν.

Παρόλα αυτά, το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού δείχνει τη γυναίκα να μη θέλει να κουρέψει τα μαλλιά της, ενώ στη συνέχεια έκπληκτη ξεσπάσει σε κλάματα, εφόσον βλέπει τον κομμωτή να ξυρίζει το κεφάλι του και να την αγκαλιάζει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση