Νεαρή TikToker βγάζει 5.000 ευρώ το μήνα παίζοντας... Sims (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:35 Νεαρή TikToker βγάζει 5.000 ευρώ το μήνα παίζοντας... Sims (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και μάλιστα καλοπληρωμένο.

Το να παίζεις βιντεοπαιχνίδια είναι ένα πολύ μεγάλο χόμπι για πολλούς από εμάς και η σκέψη να πληρώνεσαι για να το κάνεις αυτό δεν είναι απλά μια σκέψη. Ωστόσο δεν το έχουν καταφέρει πολλοί. Μια γυναίκα στις ΗΠΑ όμως κερδίζει εντυπωσιακά 5.000 ευρώ το μήνα παίζοντας το αγαπημένο της βιντεοπαιχνίδι, το The Sims.

Η Howell ξοδεύει ώρες κάθε μέρα στο The Sims σχεδιάζοντας και χτίζοντας σπίτια από το Hogwarts, το Bikini Bottom του Μπομπ Σφουγγαράκη και το Family Guy. Μετά το σχεδιασμό και την κατασκευή, η φανατική των The Sims δημοσιεύει το τελικό της έργο στα κοινωνικά της κανάλια.

Η Howell λέει ότι «πάντα είχε πάθος» με το μοντάζ και έτσι άρχισε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο μερικές από τις εντυπωσιακές κατασκευές της.

Η Howell απέκτησε περισσότερους από 100.000 followers στο TikTok σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και πέρυσι έκανε το βήμα για να ασχοληθεί με το επάγγελμα αυτό με πλήρη απασχόληση. Η TikToker ξοδεύει πολλές ώρες εξετάζοντας κάθε σπιθαμή των κατασκευών της, με το σχέδιο του κάστρου Hogwarts να διαρκεί πάνω από 14 ώρες.

Η εικονική οικοδόμηση της Howell τη βοήθησε ακόμη και στον πραγματικό κόσμο, καθώς σχεδίασε την κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της στο παιχνίδι πριν τη διακοσμήσει στην πραγματική ζωή.

Η διάσημη παίκτρια των Sims από το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, δήλωσε: «Θυμάμαι ότι μια μέρα έβλεπα το iCarly και είχα στο παρασκήνιο τους Sims και αποφάσισα να χτίσω το διαμέρισμά τους - αυτό ήταν το viral που ξεκίνησε την καριέρα μου. Βιντεοσκόπησα τη διαδικασία και την ανέβασα όταν είχα 400 followers και την επόμενη μέρα ξύπνησα με επτά εκατομμύρια προβολές. Στη συνέχεια έλαβα πολλές προτάσεις για άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και κινηματογραφικά σπίτια που θα έπρεπε να χτίσω».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση