Κρατούμενος αποπειράθηκε να αποδράσει ντυμένος πρόβατο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 14:33 Κρατούμενος αποπειράθηκε να αποδράσει ντυμένος πρόβατο

Οι φύλακες, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, τον εντόπισαν γρήγορα.

Μεγάλη φαντασία φαίνεται ότι είχε ο κρατούμενος Jose Luis Callisaya Diaz, που προσπάθησε να αποδράσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας Chonchocoro στη Βολιβία. Ο άνδρας, γνωστός με το παρατσούκλι El Arana, που εκτίει ποινή φυλάκισης 15 ετών για ανθρωποκτονία, τυλίχτηκε με μία προβιά, μεταμορφώθηκε σε πρόβατο και σύρθηκε από τα λιβάδια που περιβάλλουν τη φυλακή.

Κατάφερε και διέφυγε από τους φύλακες και μετά αποπειράθηκε να σπάσει έναν από τους εξωτερικούς τοίχους της φυλακής. Όμως σύντομα η απουσία από το κελί του έγινε αντιληπτή και δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι να τον εντοπίσουν αναφέρει η New York Post. O κρατούμενος πίστεψε ότι οι κακές καιρικές συνθήκες θα ήταν σύμμαχος στην απόδραση, αλλά τελικά διαψεύστηκε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση