Άνδρας πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε παραλία και... έψαχνε το δαχτυλίδι στην άμμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 11:32 Άνδρας πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε παραλία και... έψαχνε το δαχτυλίδι στην άμμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρόταση γάμου ενός άνδρα από την Αυστραλία στην παραλία έγινε viral στο TikTok αφού έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του στην άμμο.

Ο άνδρας έκανε την πρόταση γάμου στη φίλη του στην παραλία Coogee του Σίδνεϊ μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους.Ο Zay προσέλαβε έναν διοργανωτή εκδηλώσεων για να οργανώσει τον πιο ονειρικό αρραβώνα, ανάβοντας εκατοντάδες κεριά και στήνοντας μια ηλεκτρική πινακίδα

Σε ένα viral βίντεο στο TikTok με 1,5 εκατομμύριο προβολές, η φίλη του επίδοξου γαμπρού, η Sai, εθεάθη να φτάνει στην παραλία πριν εκείνος γονατίσει για να της κάνει πρόταση γάμου.

@jessicacondonn

Coogee takes its newest victim

Oh No - Kreepa

Ένα πλήθος θεατών συγκεντρώθηκε δίπλα στην ακτή για να παρακολουθήσει τη στιγμή, καθώς επευφημούσαν το ζευγάρι. Ωστόσο, η καταστροφή ακολούθησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς ο Zay φάνηκε να μην μπορεί να βρει το δαχτυλίδι.

Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός. «Απόλυτος εφιάλτης. Κυριολεκτικά θα μισούσα μια δημόσια πρόταση, γιατί δεν αφορά τους ανθρώπους, είναι απλώς ένα σόου», δήλωσε ένας χρήστης.

«Οι δημόσιες προτάσεις είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου», δήλωσε ένας άλλος. Ευτυχώς, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων βρέθηκε στην άμμο και ότι ο Zay μπόρεσε να κάνει κανονικά πρόταση γάμου στη Sai, η οποία είπε «Ναι».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση