Οδοντίατρος παρακολούθησε YouTube για το πως θα διορθώσει το δόντι ενός ασθενούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 19:11 Οδοντίατρος παρακολούθησε YouTube για το πως θα διορθώσει το δόντι ενός ασθενούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ασθενής έγινε viral στο TikTok αφού έδειξε τον οδοντίατρό του να παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό βίντεο στο YouTube, για το πως θα φτιάξει το δόντι του.

Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Μεξικό, ο TikToker αποφάσισε να επισκεφθεί έναν οδοντίατρο για να κάνει θεραπεία στα δόντια του. Ωστόσο, έμεινε άναυδος όταν ο γιατρός του έβαλε ένα σεμινάριο στο YouTube για το πώς να κάνει σωστά τη θεραπεία στα δόντια του.

Σε ένα σύντομο κλιπ με 1,3 εκατομμύρια προβολές, έγραψε σε ένα κείμενο: «Ήρθα στον οδοντίατρο στο Μεξικό και άρχισαν να παρακολουθούν ένα σεμινάριο πριν μου φτιάξει το δόντι».

Στα σχόλια, ορισμένοι χρήστες του TikTok δήλωσαν ότι και οι ίδιοι δεν είχαν τις καλύτερες εμπειρίες όσον αφορά τις οδοντιατρικές επιδιορθώσεις στο Μεξικό.

«Ποτέ ξανά δεν θα επισκεφτώ οδοντίατρο στο Μεξικό μου έκαναν απονεύρωση σε λάθος δόντι», έγραψε ένας χρήστης. «Ο οδοντίατρος μου εδώ στις ΗΠΑ μια φορά είπε «έχεις κάνει δουλειά στο Μεξικό, ε;» σχολίασε ένας άλλος.

Υπήρχαν πολλοί που εκμυστηρεύτηκαν τις δικές τους εμπειρίες, όταν επισκέφτηκαν, σε κάποια άλλη χώρα, έναν οδοντίατρο. «Όταν ήμουν στην Κόστα Ρίκα και έπρεπε να πάω στο γιατρό, γκούγκλαρε για να καταλάβει τι συμπτώματα έχω», δήλωσε κάποιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση