Γουρούνι στην Αλάσκα εθεάθη να κάθεται στο πίσω κάθισμα περιπολικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 13:54 Γουρούνι στην Αλάσκα εθεάθη να κάθεται στο πίσω κάθισμα περιπολικού

Ο Elvis Pigsley, όπως είναι το όνομα του γουρουνιού, είχε δραπετεύσει από το σπίτι του στην Αλάσκα, με την ιδιοκτήτρια να επιστρατεύει την αστυνομία προκειμένου να τον βρει.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος στην Αλάσκα, με μια φωτογράφο να απαθανατίζει ένα γουρούνι να κάθεται στο πίσω μέρος ενός περιπολικού. Ένα εύσωμο γουρούνι με το όνομα Elvis Pigsley πήγε σπίτι του από αστυνομικούς, καθώς είχε φύγει από το αγρόκτημα στο οποίο διαμένει.

Το γουρούνι είχε δραπετεύσει από το σπίτι του στο Fairview, στο Anchorage της Αλάσκας και πάλευε με το κρύο. Η ιδιοκτήτρια του μόλις αντιλήφθηκε πως το ζώο έλειπε, αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο την περασμένη, είδαν το γουρούνι στην άκρη ενός παγωμένου δρόμου και έδρασαν με γρήγορους ρυθμούς. Οι αστυνομικοί έβαλαν το ζώο στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο σπίτι του.

Ο Elvis Pigsley είναι τώρα ασφαλής και υγιής, αλλά η ιστορία του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο. Όπως αποδείχθηκε, «ο εύσωμος τύπος ήταν αρκετά φιλικός», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η ιδιοκτήτρια του Elvis, Angela Mullen-Herrara, δήλωσε ότι το γουρούνι λατρεύει να κάνει νέους φίλους και αναμνήσεις και είναι πανούργος. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του θρασύτατου ζώου να χαμογελά στο πίσω μέρος του αστυνομικού αυτοκινήτου καθώς συνελήφθη, η Angela δήλωσε ότι είναι σίγουρη ότι «λάτρεψε» την όλη εμπειρία.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση