“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”: 37χρονη παντρεύτηκε πάνινη κούκλα και απέκτησαν και..«μωρό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:16 “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”: 37χρονη παντρεύτηκε πάνινη κούκλα και απέκτησαν και..«μωρό»

Η 37χρονη απεχθάνεται να της λένε ότι η οικογένειά της είναι ψεύτικη

Γυναίκα παντρεύτηκε κούκλα που της έφτιαξε η μαμά της και πρόσφατα απέκτησαν και «παιδί»

Η δυσκολία ανεύρεσης συντρόφου οδήγησε μία 37χρονη να παντρευτεί την πάνινη κούκλα που της έφτιαξε η μητέρα της.

Η Meirivone Rocha Moraes παραπονιόταν στη μητέρα της ότι είναι single και είχε αγχωθεί που δεν είχε παρτενέρ για χορό. Σε μια προσπάθεια να φτιάξει το κέφι της κόρης της, η μητέρα της έφτιαξε μια πάνινη κούκλα με το όνομα Marcelo.

«Όταν η μαμά μου έφτιαξε τον Marcelo και μου τον σύστησε για πρώτη φορά, τον ερωτεύτηκα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε η 37χρονη.

«Ήταν επειδή δεν είχα παρτενέρ για Forró [χορός της βορειοανατολικής Βραζιλίας]. Πήγαινα σε αυτούς τους χορούς αλλά δεν έβρισκα πάντα παρτενέρ. Τότε μπήκε στη ζωή μου και όλα έβγαλαν νόημα».

Όπως ανέφερε, από την ημέρα που γνωρίστηκαν, βρίσκονται σε σχέση. «Είναι ένας άντρας που πάντα ήθελα στη ζωή μου», σημείωσε η 37χρονη.

Και μετά από αρκετούς μήνες σχέσης, η Moraes ανακάλυψε ότι ήταν «έγκυος».

«Είναι αλήθεια, ο Marcelo με άφησε έγκυο. Δεν πρόσεχε και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό», υποστήριξε. «Με άφησε έγκυο. Έκανα το τεστ – ήταν θετικό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Μη θέλοντας να αποκτήσει «μωρό» εκτός γάμου, αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση και «παντρεύτηκε», σύμφωνα με το Jam Press.

«Ο γάμος ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα, πολύ σημαντική, πολύ συγκινητική. Έβρεχε πολύ, αλλά ήταν υπέροχα», λέει η Moraes.

Ο γάμος είχε 250 καλεσμένους, ενώ μετά το ζευγάρι πήγε σε ένα παραλιακό σπίτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο για εβδομαδιαίο μήνα του μέλιτος.

Στις 21 Μαΐου η Moraes έφερε στον κόσμο το «παιδί» τους

Όταν επέστρεψαν, ήρθε στον κόσμο το «παιδί» τους, ο Marcelinho, στις 21 Μαΐου.

Όπως λέει, «Γέννησε» σε μόλις 35 λεπτά στο σπίτι της, με γιατρό και νοσοκόμα στο χώρο, ενώ έκανε επίσης livestreaming μετάδοση του τοκετού σε ένα κοινό 200 ατόμων.

«Δεν πόνεσα στις συσπάσεις», υποστήριξε. «Βλέποντας τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο και το αίμα, όλα έγιναν πραγματικότητα. Ήταν εδώ σε 35 λεπτά και είναι υπέροχος».

Η Moraes λέει ότι με την οικογένειά της είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, παρά το άγχος που προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος στο σπίτι.

«Έχει τόσα πολλά σπουδαία προσόντα, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι τεμπέλης. Δεν εργάζεται καθόλου. Αλλά εγώ είμαι αγωνίστρια και συνεχίζω να το κάνω για εμάς», δήλωσε.

Η 37χρονη εργάζεται σκληρά για την οικογένειά της και απεχθάνεται να της λένε ότι η οικογένειά της είναι ψεύτικη.

«Πραγματικά με ενοχλεί όταν λένε ότι είναι ψεύτικο. Με θυμώνει τόσο πολύ. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου με δίδαξαν να είμαι ειλικρινής, καλός άνθρωπος και να μην θέλω να εκμεταλλεύομαι τίποτα», σημειώνει.

Παρά το μίσος και την έντονη κριτική που δέχεται, δηλώνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τη νέα της οικογένεια.

«Ο έγγαμος βίος μαζί του είναι υπέροχος», λέει. «Δεν τσακώνεται μαζί μου, δεν διαφωνεί και απλά με καταλαβαίνει. Ο Marcelo είναι ένας σπουδαίος και πιστός σύζυγος. Είναι τέτοιος άντρας και όλες οι γυναίκες τον ζηλεύουν».

Πηγή: filoitexnisfilosofias.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση