Πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές: Αυτό είναι το πιο προβεβλημένο video στην ιστορία του TikTok

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:42 Πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές: Αυτό είναι το πιο προβεβλημένο video στην ιστορία του TikTok

Ένα βίντεο διάρκειας μόλις 18 δευτερολέπτων έχει κάνει τον κόσμο να μην ξεκολλάει από την οθόνη του κινητού του.

Το TikTok είναι μεγάλη «παγίδα». Όποιος το έχει κατεβάσει στο κινητό του και έχει χάσει ατελείωτες ώρες από τη ζωή του χαζεύοντας βιντεάκια, που στην ουσία δεν του προσφέρουν και κάτι, μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που δημιουργεί και καταναλώνει περιεχόμενο. Στο TikTok μπορείς να βρεις τα πάντα. Από βίντεο μαγειρικής, μέχρι χορευτικά, σκετσάκια, vlog, προκλήσεις. Ποιο βίντεο, όμως, έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των πιο προβεβλημένων στην ιστορία;

....

Για να το βρούμε θα πρέπει απλά να μπούμε στον λογαριασμό του Zach King, ενός από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έχει τεράστιο κοινό στο YouTube, το TikTok και το Instagram, ενώ επίσης είχε μια σταθερή παρουσία στο Vine πριν κλείσει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Το πιο επιτυχημένο του βίντεο (και κατά συνέπεια ολόκληρης της πλατφόρμας) έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια προβολές! Σε αυτό φαίνεται σαν να πετάει πάνω σε ένα σκουπόξυλο με τη μουσική του Χάρι Πότερ να παίζει στο background. Η λεζάντα γράφει: "Απέρριψαν την αίτησή μου για το Χόγκουαρτς, αλλά βρήκα έναν τρόπο να γίνω μάγος".

Σε μόλις 18 δευτερόλεπτα έκανε σχεδόν τον μισό πλανήτη να δει το βίντεό του. Αυτός είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση