Άφησε στις γάτες της περιουσία 300.000 δολαρίων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 13:22 Άφησε στις γάτες της περιουσία 300.000 δολαρίων!

Κατακλύζονται από αιτήματα υιοθεσίας - «Αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να τις φροντίζουν».

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα άφησε την περιουσία της στις επτά αγαπημένες της περσικές γάτες, που ήταν οι πιστοί της σύντροφοι μέχρι την ημέρα που πέθανε – και τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν να τις υιοθετήσουν, καθώς τα ζώα διαθέτουν και… προίκα. «Έχω πάρει, είτε το πιστεύετε είτε όχι, 156 αιτήσεις υιοθεσίας για τις γάτες, κάτι που είναι τρελό για μένα», είπε η Sherry Silk, εκτελεστική διευθύντρια της Humane Society of Tampa Bay, στο Fox News.

«Άφησε ένα τεράστιο κτήμα για τη φροντίδα τους, το οποίο διαθέτει φαγητό, ιατρικές προμήθειες, παιχνίδια, λιχουδιές – ό,τι θέλουν», είπε για τη γυναίκα που πέθανε. «Θα αποζημιώσουμε τους ανθρώπους που θα προσέχουν τις γάτες» είπε η Silk και πρόσθεσε: «Το συνολικό ποσό για τις επτά γάτες είναι λίγο πάνω από 300.000 δολάρια, που είναι πολλά χρήματα», ανέφερε η διαχειρίστρια.

Η Νάνσυ Σάουερ από την Τάμπα της Φλόριντα πέθανε τον Νοέμβριο σε ηλικία 84 ετών. Το μονάκριβο παιδί της, ένας γιος, πέθανε πριν από αυτήν — και σύμφωνα με τη διαθήκη της, οι επτά περσικές γάτες της θα έμεναν στο σπίτι μέχρι να πεθάνει και η τελευταία. Οι γάτες ονομάζονται Midnight, Snowball, Goldfinger, Leo, Squeaky, Cleopatra και Napoleon, ανέφερε το Fox 13 Tampa Bay.

Τα αιλουροειδή ζούσαν στο σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων του Sauer στη Νότια Τάμπα. «Ήταν πολύ διασκεδαστική και μας λείπει στη γειτονιά», είπε στον σταθμό η γειτόνισσα Leslie Farrell, η οποία ζούσε δίπλα στο Sauer για 10 χρόνια. «Μου άρεσε πολύ να συνομιλώ μαζί της». Η Farrell πρόσθεσε για τη Sauer και τις γάτες της: «Αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να τις φροντίζουν».

Επτά μήνες μετά το θάνατο του Σάουερ, διαπιστώθηκε από έναν κληρονόμο ότι οι φροντιστές που ήταν υπεύθυνοι για τη φροντίδα των γατών δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους – αφήνοντας τα κατοικίδια να ζουν σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον. Τότε ήταν που η Silk και η Human Society of Tampa Bay παρενέβησαν για να βοηθήσουν.

«Δεν τις φρόντιζαν όπως θα έπρεπε», είπε η Silk. «Είμαι σίγουρη ότι η Νάνσυ δεν θα το επέτρεπε ποτέ, ποτέ, ούτε θα ήθελε κάτι τέτοιο για τις γάτες της. Άρα δεν ήταν στην καλύτερη επιλογή» είπε και πρόσθεσε «Αλλά είναι καλά τώρα. Έχουμε έναν κτηνίατρο εδώ – έχουν πάρει αντιβιοτικά και έκαναν τα μπάνια τους. Έχουν περιποιηθεί. Είναι σε εξαιρετική φόρμα τώρα».

Η Silk είπε ότι δεν γνώριζε προσωπικά τη Sauer, αλλά έχει μάθει πολλά για αυτήν από τον διαχειριστή της περιουσίας της. «Τη γνωρίζει για πάνω από 20 χρόνια, οπότε μου είπε μερικές υπέροχες ιστορίες για αυτήν», είπε η Silk. «Ήταν μια υπέροχη γυναίκα, ήταν επίσης λίγο εκκεντρική και είχε περιουσία».

Αυτό αποδείχθηκε από την πώληση της περιουσίας της αυτόν τον μήνα που προφανώς περιελάμβανε πολυτελείς ποσότητες επίπλων, εξαρτημάτων, έργων τέχνης και κοσμημάτων. «Δεν θα αγόραζε μόνο ένα πράγμα που της άρεσε», είπε η Silk. «Είχε πράγματα που πιθανότατα έχει κάθε γυναίκα — αλλά έχω 10 ή 15 σωληνάρια κραγιόν στην περιοχή των καλλυντικών μου. Είχε 50 αποχρώσεις του ίδιου κραγιόν, ούτε καν ανοιχτό. Απλώς αγόραζε, αγόρασε και αγόραζε. Σαν συλλέκτης πραγμάτων που της άρεσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση