Φύτεψε ένα εκατομμύριο ηλίανθους ως δώρο επετείου στη σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 15:46 Φύτεψε ένα εκατομμύριο ηλίανθους ως δώρο επετείου στη σύζυγό του

«Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο για να γιορτάζουμε 50 χρόνια γάμου».

Ένας αγρότης στις ΗΠΑ φύτεψε ένα τεράστιο χωράφι με ηλιοτρόπια ως δώρο έκπληξη για τη σύζυγό του. Ο Lee Wilson δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Κάνσας ότι φύτεψε 1,2 εκατομμύρια ηλίανθους σε 80 στρέμματα γης για τη σύζυγό του, Renee, για να γιορτάσουν την 50ή επέτειο του γάμου τους.
Για να τα καταφέρει ζήτησε τη βοήθεια του γιου του. Έτσι τον περασμένο Μάιο το χωράφι ξεκίνησε να καλλιεργείται. Κάτω από άκρα μυστικότητα, περίμενε εναγωνίως τα αποτελέσματα.

«Με έκανε να νιώσω πολύ ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο επετείου», είπε η συγκινημένη σύζυγος στα τοπικά μέσα.

Όπως θα δείτε στο video το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τόσο, που πλέον το χωράφι έγινε τουριστική ατραξιόν, με τους επισκέπτες να συρρέουν κατά δεκάδες για να δουν το χωράφι με τους σχεδόν 1,5 εκ. ηλίανθους.

Πηγή: MarieClaire

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση