Το μεγαλύτερο τζιπ του κόσμου χωράει ένα... ολόκληρο διαμέρισμα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 16:51 Το μεγαλύτερο τζιπ του κόσμου χωράει ένα... ολόκληρο διαμέρισμα!

Στο εσωτερικό του ο επισκέπτης θα βρει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και βέβαια ένα μηχανοστάσιο.

Υπάρχει ένα τζιπ, που θεωρείται ως το μεγαλύτερο του κόσμου, στο οποίο μπορείτε να κάνετε μπάνιο, να μαγειρέψετε, να χαλαρώσετε και οτιδήποτε άλλο θα κάνατε σε ένα κανονικό σπίτι. 

Το μέγεθος του Hummer H1 X3 είναι τέτοιο ώστε κάποιος μπορεί να μείνει κανονικά μέσα σε αυτό, και μάλιστα σε διαμέρισμα δύο ορόφων. Είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από ένα κανονικό hummer, έχει μήκος 14 μέτρων και ύψος 6,6 ολόκληρων μέτρων. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ελαστικά του τζιπ έχουν χρησιμοποιηθεί και από στρατιωτικό όχημα στο παρελθόν με το ύψος τους να ξεπερνά κατά πολύ τα δύο μέτρα.

Το όχημα υπήρξε ειδική παραγγελία του σεΐχη Χαμέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ-Ναϊγιάν και σήμερα εκτίθεται στο Off Road History Museum στο Αλ Μαντάμ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Σε ξενάγηση στο εσωτερικό του οχήματος, οι επισκέπτες ουσιαστικά μπαίνουν σε ένα διαμέρισμα με σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο συν το μηχανοστάσιο. Οι επισκέπτες μέσω σκαλοπατιών μπορούν να βρεθούν στο «ρετιρέ» του τεράστιου οχήματος.

Με πληροφορίες από Design Taxi

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση