Προπονητής εθνικής ομάδας επέλεγε την 11άδα σύμφωνα με τα... άστρα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 15:28 Προπονητής εθνικής ομάδας επέλεγε την 11άδα σύμφωνα με τα... άστρα!

Ο Ίγκορ Στίματς ζητούσε την συμβουλή αστρολόγου δύο μέρες πριν από κάθε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ινδίας.

Εντύπωση προκαλεί στο φίλαθλο κοινό η αποκάλυψη της Indian Express για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ινδίας, Ίγκορ Στίματς, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε συμβουλές από αστρολόγο για την επιλογή της ενδεκάδας.

Στο δημοσίευμα το μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι ο προπονητής έστειλε μήνυμα σε διάσημο αστρολόγο από το Νέο Δελχί σαράντα οκτώ ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Ινδίας με το Αφγανιστάν για τα προκριματικά του Ασιατικού Κυπέλλου.

Τα μηνύματα

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Ιουνίου του 2022 και στο μήνυμα ο Στίματς περιλάμβανε τους έντεκα πιθανούς ποδοσφαιριστές που θα ξεκινούσαν στην αναμέτρηση.

Ο ίδιος θα περίμενε την απάντηση του αστρολόγου, ο οποίος πρώτα θα μελετούσε την συμβατότητα των παικτών μεταξύ τους βάσει των άστρων και την αστρολογική κατάσταση που θα βρίσκονταν πριν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα μηνύματα που έχει στην κατοχή της η Indian Express, ο αστρολόγος είχε επιφυλάξεις για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι – αστρολογικά τουλάχιστον – δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν.

Για την ιστορία η Ινδία είχε κερδίσει το Αφγανιστάν με 2-1.

Η εφημερίδα επικαλείται εκατό μηνύματα μεταξύ του Στίματς και του αστρολόγου σε μία περίοδο που η Εθνική ομάδα της Ινδίας αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια, ένα φιλικό με την Ιορδανία και τρία προκριματικά με Καμπότζη, Αφγανιστάν και Χονγκ Κονγκ.

Οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία 48ώρες πριν από κάθε παιχνίδι, με την εφημερίδα να εγείρει ζητήματα αξιοπιστίας και καταλληλόλητας του Κροάτη ομοσπονδιακού προπονητή στο πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Ο Στίματς πάντως λίγες ώρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα τοποθετήθηκε μέσω της πλατφόρμας X, πρώην Twitter, υποστηρίζοντας: «Στόχος ή έντιμος μαχητής για την βελτίωση του ινδικού ποδοσφαίρου; Έρχεται η ώρα να βάλουμε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι και να δούμε πόσο και ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο σε αυτή την χώρα. Σκεφτείτε το πριν ασκήσετε κριτική και σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την υποστήριξη σας».

Η ανάρτηση του Κροάτη προπονητή συνοδεύτηκε με μία φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ινδίας και την σημαία της χώρας.

Πηγές: in.gr, Indian Express

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση