Παίκτης δέχτηκε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιρικό αγώνα και απάντησε με κάρτα από το... UNO! (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:17 Παίκτης δέχτηκε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιρικό αγώνα και απάντησε με κάρτα από το... UNO! (BINTEO)

Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο συνέβη σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, με τον γνωστό πρώην διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ να δείχνει κίτρινη κάρτα σε παίκτη, ο οποίος του απάντησε με... κάρτα αλλαγής φοράς από το Uno.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πρώην αξιωματούχος της Premier League και της FIFA, ο οποίος ήταν διαιτητής στην κορυφαία κατηγορία από το 2004 έως το 2017, ανέλαβε την ευθύνη της φιλανθρωπικής αναμέτρησης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι ομάδες της αναμέτρησης ήταν οι Sidemen και οι YouTube All Stars.

Με τους Sidemen να προηγούνται με 6-4 απέναντι στους YouTube AllStars και με μόλις 12 λεπτά να απομένουν στο ρολόι, ο Μαξ Φος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σάιμον Μάιντερ.

Ο 48χρονος Κλάτενμπεργκ έσπευσε γρήγορα και έδειξε κίτρινη στον Φος, με τον παίκτη να απαντά αμέσως, δείχνοντας στον έμπειρο διαιτητή μία πράσινη κάρτα αντιστροφής φοράς, από το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Uno.

Δείτε το βίντεο:

Στο Uno, η συγκεκριμένη κάρτα αλλάζει τη φορά που παίζουν οι παίκτες (από αριστερόστροφα δεξιόστροφα ή ανάποδα), κάτι που σημαίνει (με αρκετή φαντασία) πως η κίτρινη κάρτα επιστρέφει στον ίδιο τον διαιτητή.

Για την ιστορία αξίζει να πούμε πως εφόσον ο Κλάτενμπεργκ έδειξε κίτρινη κάρτα, ο παίκτης θα έπρεπε να του δείξει κίτρινη κάρτα αντιστροφής φοράς και όχι πράσινη, όπως έκανε.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση