Σκύλος στέφθηκε νικητής του «America’s Got Talent»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 13:10 Σκύλος στέφθηκε νικητής του «America’s Got Talent»

Δείτε την εμφάνιση που τους έστεψε νικητές του τεράστιου επάθλου

Πολλά ταλέντα πέρασαν από το America’s Got Talent, όμως, ένα σκυλάκι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των κριτών και του κοινού. Η όμορφη Hurricane και ο ιδιοκτήτης της, Adrian Stoica, κέρδισαν στο αμερικάνικο σόου και το χρηματικό ποσό του 1 εκατ. δολαρίων.

Η Hurricane απέδειξε ότι είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό σκυλάκι, όταν εμφανίστηκε στο σόου ταλέντων μαζί με τον ιδιοκτήτη της. Αφού πέρασαν με επιτυχία την τελική πεντάδα, η Stoica και ο Hurricane βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μάγο Anna DeGuzman, καθώς και τα δύο νούμερα πάλευαν για τη νίκη.

Με την Hurricane να επιδεικνύει την υπακοή της ακολουθώντας τις εντολές και τις χειρονομίες του Stoica, το ζευγάρι έδωσε μια παράσταση με το «Crazy Little Thing Called Love» των Queen. Στην παράσταση η Hurricane βοήθησε τον Stoica στη σκηνή, καθώς προσπαθούσε να προσελκύσει την κριτή Sofia Vergara, η οποία σηκώθηκε για να συμμετάσχει.

Αυτό χάρισε στον Stoica και την Hurricane ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό που τους λάτρευε, με τη Vergara να λέει αργότερα στον Stoica ότι ήξερε «πού να τη βρει» αν χρειαζόταν κάποιον για να συμμετάσχει στο νούμερο στο μέλλον. Ο συνάδελφος κριτής Howie Mandel πρόσθεσε ότι «δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο» με την παράσταση, ενώ η Heidi Klum είπε: «Τι να μην αγαπήσει κανείς; Η Hurricane είναι αξιολάτρευτη, ο πιο έξυπνος σκύλος που έχω δει ποτέ. Όλο αυτό το πράγμα ήταν αξιολάτρευτο».

Ο Simon Cowell είπε στη Stoica ότι η Hurricane «θα έπρεπε να παίζει σε ταινία ή μιούζικαλ», ενώ η Vergara πρόσθεσε ότι ο σκύλος ήταν «έτοιμος για το Βέγκας».

Ο Stoica αγκάλιασε τον Hurricane καθώς ο παρουσιαστής Terry Crews ετοιμαζόταν να ανακοινώσει τον νικητή, και αφού έμαθε την επιτυχία τους, ο ιδιοκτήτης έδωσε ένα φιλί στη σκυλίτσα του και παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη με την είδηση.

Ο Stoica δήλωσε, σύμφωνα με το unilad.com, ότι αυτός και η Hurricane θα κάνουν μια γιορτάσουν ταπεινά κάνοντας μια «μεγάλη βόλτα» πριν πάνε σπίτι και κοιμηθούν. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί για πολύ, καθώς η νίκη τους εξασφάλισε μια θέση ως επικεφαλής στο σόου America’s Got Talent Presents Superstars Live στο Luxor Theater στο Λας Βέγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση